Voornemens 2014

voornemens 2014Hallo allemaal. Ook al aan het aftellen? Of druk met het maken van goede voornemens? Voor mijn blog heb ik ze elk jaar, maar er komt vaak weinig van terecht. Zo wil ik heel graag de volledige serie lezen van Camilla Läckberg. Maar dat komt er nooit van, omdat er altijd boeken tussen komen. Dat is niet erg, want ik zie mijn blog als een schip en ik vaar lekker mee op de koers. Maar voornemens wat betreft lezen heb ik altijd wel, dus dit jaar ook weer.

Dit jaar heb ik voor het eerst mijn Goodreads-challenge gehaald! 80 boeken gelezen!

In 2014 maak ik er 85 van. Ik zie de challenge van Goodreads ook als een soort meter of ik nog op schema zit. Om te bloggen moet ik natuurlijk blijven lezen, want anders kan ik weinig leeservaringen schrijven. Met de challenge zie ik of ik achter loop of juist voor. Voor mij heel handig. En het blijft natuurlijk ook een uitdaging.

Omdat ik fan ben van Nederlandse schrijvers, zal ik volgend jaar weer heel veel van eigen bodem lezen en ook meedoen aan de uitdaging: Ik lees Nederlands. Daarover later meer!  Ook wil ik meer literaire romans lezen, omdat ik daar meer mee kan wat betreft leeservaringen. Ik lees ook heel graag thrillers, maar leeservaringen schrijf ik het liefst over literaire romans. Ik kan me daar altijd echt op verheugen. Kinderboeken zullen ook weer voorbijkomen. Ik heb er wel eens aan gedacht om elke woensdag iets over kinderboeken te schrijven, maar in de praktijk loopt dat altijd anders. Ik wil eerst kijken of dat haalbaar is.

Vorig jaar had ik me trouwens voorgenomen om selectiever te worden wat betreft recensie-exemplaren. Dat ben ik ook geweest, met als gevolg dat ik vrijwel alleen boeken heb gelezen die bij mij passen. En dat was heel prettig lezen! Die hou ik er dus in!

En er komen natuurlijk in 2014 heel veel boekverfilmingen uit waar ik naar uitkijk. Twee daarvan in het bijzonder. Natuurlijk Mockingjay (The Hunger Games). Ik hoop dat die eind 2014 gaat draaien. Ik kijk ook uit naar de verfilming van Stuk van Judith Visser. En die komt in de zomer uit heb ik begrepen. Ik heb dat boek trouwens drie keer gelezen. Dus ik ben wel heel benieuwd hoe de verfilming wordt.

En wat wil jij gaan doen in 2014, of juist niet…?


1 reactie

Reageer op: Voornemens 2014

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten