Webinar Egyptisch Nieuwjaar

Ik ben al meer dan twintig jaar zeer geïnteresseerd in spiritualiteit en de magie van het Oude Egypte. Met een nuchtere blik en een gezonde dosis zweverigheid ben ik altijd op zoek naar nieuwe ervaringen op dit gebied. Ik kwam via een blog in aanraking met ‘Healingcentrum Isis‘. En op 26 juli was er een webinar met als thema Egyptisch Nieuwjaar.

Ik was heel nieuwsgierig. Ik verdiepte me erin en ik las dat deze webinar ongeveer 40 minuten zou duren met een geleide meditatie en een afstandshealing. Vooral naar dat laatste was ik erg nieuwsgierig, dus ik schreef me in.

Hoge verwachtingen

Na het inschrijven maakte ik 15 euro over. Zondag 26 juli zou deze webinar om 20u online komen, maar je ontvangt ook een link om het op een later tijdstip terug te kijken. Je krijgt daar 24 uur de tijd voor, de kracht van de afstandshealing neemt niet af als je later terugkijkt. Ik begrijp heel goed dat voor niets de zon opgaat, maar dat ik moest betalen zorgde er wel meteen voor dat mijn verwachtingen aardig hoog werden…

Op de Facebookpagina van dit spirituele centrum lees ik enkel positieve reacties. Nergens staat een kritische kanttekening. Alle deelnemers zijn uitermate tevreden met de meditaties en healings, sommige mensen vallen halverwege al in slaap en andere mensen worden door de healing juist heel helder. Na een week van prikkels, emoties en slapeloze nachten klonk dat allemaal als muziek in mijn oren!

Egyptische Nieuwjaar

Op de dag van het Egyptisch Nieuwjaar kwam de grote ster Sirius weer op aan de hemel. De oude Egyptenaren zagen dat als een nieuw begin. Dit is dus ook het thema van de geleide meditatie. Ik kan om 20u niet kijken/luisteren, dus ik besluit om pas tegen bedtijd mezelf over te geven aan deze meditatie en healing.

Helaas, mijn browser wordt niet ondersteund. Dat is meteen de eerste melding die ik krijg na het openen van de webinar. Met een omweg kan ik de webinar uiteindelijk toch starten in Chrome op mijn tablet. Ik kan de webinar helaas niet downloaden en offline bekijken, ik heb constant een internetverbinding nodig. Hopen dus dat ik geen hik in de verbinding krijg…

De webinar start met een korte uitleg en bodyscan om te ontspannen. Ik hoor muziekjes met een Egyptisch thema. Maar dan is het ineens doodstil. Ik gluur door mijn wimpers en zie dat de webinar is vastgelopen. Voor de duidelijkheid: mijn tablet loopt vrijwel nooit vast, maar nu zit alles zo vast dat ik mijn tablet opnieuw moet opstarten.

Wat voel ik…

Vijf minuten later geef ik mezelf weer een nieuwe poging. De geleide meditatie begint. Karin en Danique hebben een prettige stem om naar te luisteren. We maken een reis door Egypte. Ik moet me voorstellen dat ik lichtwezens zie en dat ik mijn tweelingziel ontmoet. Volgens de meditatie moet mijn derde oog chakra nu gaan tintelen. Maar ik voel helemaal niets. En om eerlijk te zijn heb ik niet echt beeld bij mijn tweelingziel en al helemaal niet bij het ontmoeten van mijn tweelingziel. Ook contact met lichtwezens vind ik iets te zweverig klinken. Maar goed, ik geef het een kans.

Als alles voorbij is, merk ik dat ik wel rustig bij het raam zit, maar verder voel ik geen vreemde veranderingen. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik lichtwezens heb gezien, of mijn tweelingziel heb geknuffeld. Ik voel geen tintelingen, geen warme golven door mijn lichaam, ik voel gewoon niks bijzonders.

Te hoge verwachtingen

Had ik te hoge verwachtingen? Ja, ik denk van wel. Jaren geleden onderging ik al eens een afstandshealing en dat was een hele andere ervaring! Ik voelde toen warme golven door mijn lichaam gaan en die warmte hield nog een paar uur aan. Dat kostte mij overigens niks, het werd uit liefde gedaan en we hadden 1 op 1 contact via chat.

Ik vind trouwens ook dat als je geld vraagt voor een dienst, je op zijn minst moet zorgen dat de techniek op orde is! Maak een webinar die goed afspeelt op diverse apparaten en biedt je cliënten de mogelijkheid om de webinar te downloaden zodat je ook offline kunt kijken/luisteren.

Zweverigheidsfactor: hoog


Reageer op: Webinar Egyptisch Nieuwjaar

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten