24 maart 2013

Weekend update

weekend updateIk verken momenteel een genre wat ik zelden lees: fantasy. Maar ik wil graag fantasy lezen en recenseren, dus vandaar. Ik kies voorlopig nog voor de YA-fantasy… dat dan weer wel. Voorheen heb ik natuurlijk De Hongerspelen gelezen, dus helemaal nieuw is het niet… Maar toch ben ik niet echt bekend in dit genre en dat wou ik graag veranderen!

Het was Boekenweek… tientallen sites besteden er aandacht aan, ik eigenlijk nooit.  Ik doe graag alles anders, dus doe ik het lekker niet. De geschenkboekjes verzamel ik wel. Dus ik heb deze week een omnibus gekocht van Vonne van der Meer en daar kreeg ik De verrekijker bij.

Deze week dus fantasy, drie boeken achter elkaar. En dan ga ik mezelf in verdiepen in de voorbereidingen voor de Wad-week op mijn blog. De Wad-week… jazeker en die gaat over boeken die zich afspelen op het Waddengebied. Dus, mochten jullie tips hebben, die zijn welkom bij de reacties!

2 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: