24 maart 2013

Weekend update

weekend updateIk verken momenteel een genre wat ik zelden lees: fantasy. Maar ik wil graag fantasy lezen en recenseren, dus vandaar. Ik kies voorlopig nog voor de YA-fantasy… dat dan weer wel. Voorheen heb ik natuurlijk De Hongerspelen gelezen, dus helemaal nieuw is het niet… Maar toch ben ik niet echt bekend in dit genre en dat wou ik graag veranderen!

Het was Boekenweek… tientallen sites besteden er aandacht aan, ik eigenlijk nooit.  Ik doe graag alles anders, dus doe ik het lekker niet. De geschenkboekjes verzamel ik wel. Dus ik heb deze week een omnibus gekocht van Vonne van der Meer en daar kreeg ik De verrekijker bij.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: ,

Er zijn 2 reacties, reageer ook

17 februari 2013

Weekend update

reading challengeNog net op de valreep, de weekend update  🙂 Ik had het een beetje druk. Was met van alles en nog wat bezig en toen schoot deze post er even bij in. Ik ben namelijk gespecialiseerd in uitstellen… Maar uiteindelijk ga ik er dan wel voor zitten!

Vorige week was een heerlijke leesweek, ik zat in een echte flow! Ik heb in één week bijna drie boeken uitgelezen en dat voelt altijd zo lekker! Het liefst zou ik nog meer willen lezen. Ik krijg nog steeds een kick van één boek per dag, zodra het weer lekker “buitenleesweer” is, ga ik dat weer een paar daagjes doen…

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: ,

Er zijn 4 reacties, reageer ook

10 februari 2013

Weekendupdate

weekend updateDeze week heb ik genoten van de roman ‘Of hoe waarom’ van Hanna Bervoets, de leeservaring komt nog, maar dat ik weer 5 sterren geef, dat kan ik al wel verklappen. Hanna schrijft zo ontzettend goed!

Daarna ga ik verder in de Nederlandse thriller Intuïtie van Isabel Bodar. Het gaat over Anne en haar 8-jarige dochtertje Femke en samen beginnen ze een nieuw leven, maar dan verdwijnt Femke van de naschoolse opvang en Anne zal diep in haar verleden moeten graven wil ze Femke terug vinden. Ik ben erg benieuwd naar deze thriller! Ik gok dat ik volgende week de leeservaring hier kan delen.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: ,

Er zijn 2 reacties, reageer ook

2 februari 2013

Weekendupdate!

weekend updateJa, even stil hier hé… Het kwam er eventjes niet van en zonder dat je het door hebt, zijn er ineens een aantal dagen voorbij. De tijd gaat snel. Maar een weekendupdate is er wel 🙂

Ik wil allereerst alle mensen bedanken die gelijk spontaan meededen aan de enquête 🙂 Er hebben best veel mensen meegedaan. Later komt nog een overzichtje ervan.

Ik lees Tussenvrouw van Sofia van der Sluis. Een beetje een vage thriller. Hierna ga ik waarschijnlijk Moederziel lezen van Marelle Boersma. Lekker weer een thriller-periode dus!hartje(0)

Rubriek: ,

Er zijn 2 reacties, reageer ook