Weekend van liefde, mijn leesmarathon

hartjesHet was zo rustig hier, maar tegelijkertijd was ik zo druk met mijn blog en met lezen. Want… ik had namelijk een marathon gepland. Yep, een leesmarathon voor dit weekend, met als thema: liefde 🙂 en ik heb ondertussen al heel wat uurtjes gelezen.

Ik besloot dat ik van vrijdagnacht tot zondagnacht probeer zoveel mogelijk te lezen. Ik heb ingezet op vier boeken, met als thema liefde. Ik heb al een jeugdboek gelezen over een eerste verkering, een novelle over de liefde en nu heb ik er nog twee te gaan. Het thema is lekker breed en natuurlijk heel gepast vanwege Valentijnsdag.

Bewust heb ik er niets van gezegd, want ik wou dit in de eerste plaats lekker voor mezelf doen. Eerst heb ik lekker uren gezocht op Goodreads in mijn collectie. Vaak denken mensen bij boeken over liefde al snel aan liefdesromannetjes, maar het thema liefde is in elk genre wel terug te vinden. Ik koos er ook voor om makkelijk behapbare boeken te lezen. Zo lees ik dus ook een zeer korte novelle, wel zo handig  op dag waar carnaval en aanloop centraal staat.

Het bevalt me heel goed en ik had me voorgenomen als ik op de helft zit en het gaat goed, dat ik het dan hier zou delen. Bij deze dus. Het bevalt me trouwens zo goed dat ik vaker dit soort weekend-marathons rondom een thema wil houden. Om heel eerlijk te zeggen, werkt het juist heel prettig omdat er geen druk bij komt kijken. Bij gezamenlijke marathons is dat wel een beetje zo. Uiteraard ga ik de gelezen boeken komende week bespreken op mijn blog. Mijn Goodreads-challenge is trouwens weer bijna op peil dankzij deze marathon.

Ik kan het wel aanraden eigenlijk… een leesmarathon voor jezelf houden 🙂

 

 

 

 


6 reacties

 • 14 februari, 2015 om 22:47
  Leeswammes zegt:

  Leuk zeg! Nog veel plezier. Ik ben benieuwd wat je allemaal leest. Maar dat horen we nog wel, toch? Go go go! Lees lekker door.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Leeswammes Beantwoorden

 • 15 februari, 2015 om 07:37
  Mieke zegt:

  Leuk idee…ik wens je heel veel leesplezier! Het boek wat hier boven staat “Liefde of Leugens” vond ik echt een fantastisch boek! Ben zelf nu ook een roman aan het lezen…(Thuisgekomen)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mieke Beantwoorden

  • 15 februari, 2015 om 18:37
   Leesdame zegt:

   Liefde of leugens heb ik heel lang geleden gelezen. Als je op de kaft klikt, kom je bij deze leeservaring 🙂

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 15 februari, 2015 om 08:53
  Lalagè zegt:

  Lekker bezig. Ik doe stiekem een beetje met je mee met ‘Muze’ van Esma LInnemann (zij werd verliefd op een knappe gitarist) en als die uit is ‘Verslingerd’ van Lisette Jonkman.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Lalagè Beantwoorden

  • 15 februari, 2015 om 18:38
   Leesdame zegt:

   Leuk 🙂 Verslingerd heb ik hier ook nog ongelezen op de stapel liggen. Maar ja, die komt nog wel een keer aan de beurt 🙂

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Weekend van liefde, mijn leesmarathon

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten