18 februari 2024

Mailen met Wendy de Liefde

Vandaag mailen we met Wendy de Liefde, auteur van ‘Een streepje tegen’ en het kerstverhaal: ‘Ho-ho-hopeloos verliefd’. Wendy schrijft in het feelgoodgenre.

Met haar opvallende lieve achternaam vroeg ik me af of dat geen goed gekozen pseudoniem was. Wendy zelf gaf het verlossende antwoord! Ook kletsen we bij en kijken we terug op haar debuut en de reacties van haar lezers hierop. Uiteraard vroeg ik haar ook naar haar plannen voor dit jaar.

Lees de hele blogpost …

2 december 2022

Ho-ho-hopeloos verliefd van Wendy de Liefde

ho-ho-hopeloos verliefd cover

Een kerstverhaal met een hoofdpersoon die kerst haat… Gaat dat wel goed? Ik was benieuwd en las ‘Ho-ho-hopeloos verliefd’.

Hoofdpersoon Kato haat dus kerst, daar heeft ze ook genoeg redenen voor. Haar grootvader is net overleden en haar vriend Gideon heeft haar gedumpt. Ze heeft echt geen zin in familieverplichtingen en ze besluit alleen naar Curaçao te gaan. Ze kiest voor Curaçao, omdat ze dan gevoelsmatig dichter bij haar opa is, maar ook omdat opa Coos misschien wel een geheim had op dit eiland…

Lees de hele blogpost …

14 maart 2022

Een streepje tegen van Wendy de Liefde

een streepje tegen cover

Ik was al een tijdje erg nieuwsgierig naar het debuut van Wendy de Liefde. Het ebook staat ook in Kobo Plus, dus het werd tijd om te beginnen!

Hoofdpersoon Sarah is bijna dertiger, staat voor de klas en heeft geen toffe ervaring met mannen. Dan leert ze op haar werk gymleraar Maarten kennen en na wat voorzichtige stapjes wordt dit uiteindelijk een relatie. Het is Sarah’s grote droom om moeder te worden, dit leidt tot grote dilemma’s en een lang traject in de medische molen.

Lees de hele blogpost …