Winactie: De Veluwse verdwijning

Misschien had je het al ergens meegekregen, maar mijn boekenblog bestaat deze maand maar liefst negen jaar! Dat is al een lange tijd en die jaren zijn echt omgevlogen. Dit laat ik niet ongemerkt voorbijgaan, daarom vandaag een leuke winactie. Vanwege de ‘Spannende boeken weken’, is dat een spannend boek!

In samenwerking met de schrijfster Bertina Mulder verloot ik op mijn blog een gesigneerd exemplaar van de misdaadroman ‘De Veluwse verdwijning’. Deze misdaadroman is gebaseerd op een rouwadvertentie die ooit in De Stentor stond.

Waar gaat het over

Als je een rouwadvertentie leest, twijfel je er niet aan dat die persoon overleden is. Zelfs niet als de datum van de krant gelijk is aan diens overlijdensdatum. Maar stel dat je de enige nabestaande bent en niemand je heeft ingelicht? En stel dat er staat dat je overleden tante weduwe was, terwijl haar man een paar weken geleden nog springlevend was? Het overkomt Teus. Samen met zijn vriendin Babs gaat hij op zoek naar de waarheid achter de mysterieuze verdwijning van zijn oom en tante.

Benieuwd naar mijn mening over dit boek? Hier lees je mijn leeservaring: klik

Zo maak je kans op een gesigneerd exemplaar

 1. Laat een reactie achter onder deze blogpost, met de reden waarom jij dit boek graag zou willen winnen.
 2. Laat een geldig e-mailadres achter waarop ik je kan bereiken als je hebt gewonnen
 3. Volg mij op Instagram en deel deze winactie in jouw stories.

Wil je écht heel graag een kans maken op dit boek, maar heb je geen Instagram? Laat dan een inhoudelijke reactie achter hieronder en dan gaat je naam ook op een lootje. Ik zou het echter wel waarderen als je de derde regel opvolgt als je wél Instagram hebt, omdat het simpelweg voor meer promotie zorgt. Zowel voor mij als voor Bertina Mulder. Het is een kleine moeite voor jou en heel fijn voor ons. Overigens is een Insta account in een minuutje gemaakt en het is een ontzettend leuk medium.

Je kunt meedoen tot en met donderdag 18 juni. Ik neem daarna contact met je op als je hebt gewonnen. Succes!

Deze winactie is gesloten! Het gesigneerde boek is gewonnen door Leonie!


10 reacties

 • 4 juni, 2020 om 19:25
  Leonie zegt:

  Klinkt heel interessant! Ik hou wel van dit genre

  Ikhartje(1) deze reactie

  Leonie Beantwoorden

 • 4 juni, 2020 om 19:37
  Nicole zegt:

  Allereerst: GEFELICITEERD!!!!
  Zo die is eruit! Ben trots op jouw 9-jarig jubileum. voor mij ben je al niet meer weg te denken uit de boekbloggerswereld.
  Zo leuk hoe je in tijden van de spannende boeken weken ook je winactie erbij betrekt!
  Dit lijkt mij een boek volop mysteries en daar mag ik graag in mee puzzelen. En daarom maak ik graag een kansje
  Liefs Nicole

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nicole Beantwoorden

 • 4 juni, 2020 om 19:39
  Bertina Mulder zegt:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Op naar de 10!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Bertina Mulder Beantwoorden

  • 4 juni, 2020 om 19:51
   Leesdame zegt:

   Dank je wel voor de felicitatie en het beschikbaar stellen van een boek 🙂

   Ikhartje(1) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 4 juni, 2020 om 19:40
  Margriet Oranje zegt:

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen, omdat ik erg benieuwd ben naar dit verhaal!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Margriet Oranje Beantwoorden

 • 4 juni, 2020 om 21:02
  turtlebookwurm zegt:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Op naar een mooi nieuw blogjaar <3

  Klinkt als een interessant verhaal! Ik neem geen deel aan de winactie, wilde je gewoon feliciteren.

  Ikhartje(1) deze reactie

  turtlebookwurm Beantwoorden

 • 5 juni, 2020 om 09:31
  Marloes zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Wat een mooie mijlpaal.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Marloes Beantwoorden

 • 5 juni, 2020 om 10:57
  Joyce Bruyn zegt:

  Gefeliciteerd!!! Op naar je volgende 9 jaar! Je recentie maakt me nieuwsgierig. Ik kom van de Veluwe, ik loop hard in het natuurgebied en ik ben de 18e jarig, soms kom je van die triggers tegen ;)).

  Ikhartje(1) deze reactie

  Joyce Bruyn Beantwoorden

 • 6 juni, 2020 om 09:52
  Astrid zegt:

  Wat een leuke actie. Lijkt me leuk om erns een boek teclezen die zich afspeelt in mijn omgeving aangezien ik midden op de Veluwe woon????

  Ikhartje(1) deze reactie

  Astrid Beantwoorden

Reageer op: Winactie: De Veluwse verdwijning

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten