4 juni 2020

Winactie: De Veluwse verdwijning

Misschien had je het al ergens meegekregen, maar mijn boekenblog bestaat deze maand maar liefst negen jaar! Dat is al een lange tijd en die jaren zijn echt omgevlogen. Dit laat ik niet ongemerkt voorbijgaan, daarom vandaag een leuke winactie. Vanwege de ‘Spannende boeken weken’, is dat een spannend boek!

In samenwerking met de schrijfster Bertina Mulder verloot ik op mijn blog een gesigneerd exemplaar van de misdaadroman ‘De Veluwse verdwijning’. Deze misdaadroman is gebaseerd op een rouwadvertentie die ooit in De Stentor stond.

Waar gaat het over

Als je een rouwadvertentie leest, twijfel je er niet aan dat die persoon overleden is. Zelfs niet als de datum van de krant gelijk is aan diens overlijdensdatum. Maar stel dat je de enige nabestaande bent en niemand je heeft ingelicht? En stel dat er staat dat je overleden tante weduwe was, terwijl haar man een paar weken geleden nog springlevend was? Het overkomt Teus. Samen met zijn vriendin Babs gaat hij op zoek naar de waarheid achter de mysterieuze verdwijning van zijn oom en tante.

Benieuwd naar mijn mening over dit boek? Hier lees je mijn leeservaring: klik

Zo maak je kans op een gesigneerd exemplaar

 1. Laat een reactie achter onder deze blogpost, met de reden waarom jij dit boek graag zou willen winnen.
 2. Laat een geldig e-mailadres achter waarop ik je kan bereiken als je hebt gewonnen
 3. Volg mij op Instagram en deel deze winactie in jouw stories.

Wil je écht heel graag een kans maken op dit boek, maar heb je geen Instagram? Laat dan een inhoudelijke reactie achter hieronder en dan gaat je naam ook op een lootje. Ik zou het echter wel waarderen als je de derde regel opvolgt als je wél Instagram hebt, omdat het simpelweg voor meer promotie zorgt. Zowel voor mij als voor Bertina Mulder. Het is een kleine moeite voor jou en heel fijn voor ons. Overigens is een Insta account in een minuutje gemaakt en het is een ontzettend leuk medium.

Je kunt meedoen tot en met donderdag 18 juni. Ik neem daarna contact met je op als je hebt gewonnen. Succes!

Deze winactie is gesloten! Het gesigneerde boek is gewonnen door Leonie!

10 reacties

 • 4 juni, 2020 om 19:25
  Leonie zegt:

  Klinkt heel interessant! Ik hou wel van dit genre

  hartje(7)


  Leonie
  Beantwoorden

 • 4 juni, 2020 om 19:37
  Nicole zegt:

  Allereerst: GEFELICITEERD!!!!
  Zo die is eruit! Ben trots op jouw 9-jarig jubileum. voor mij ben je al niet meer weg te denken uit de boekbloggerswereld.
  Zo leuk hoe je in tijden van de spannende boeken weken ook je winactie erbij betrekt!
  Dit lijkt mij een boek volop mysteries en daar mag ik graag in mee puzzelen. En daarom maak ik graag een kansje
  Liefs Nicole

  hartje(7)


  Nicole
  Beantwoorden

 • 4 juni, 2020 om 19:39
  Bertina Mulder zegt:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Op naar de 10!

  hartje(7)


  Bertina Mulder
  Beantwoorden

 • 4 juni, 2020 om 19:40
  Margriet Oranje zegt:

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen, omdat ik erg benieuwd ben naar dit verhaal!

  hartje(7)


  Margriet Oranje
  Beantwoorden

 • 4 juni, 2020 om 21:02
  turtlebookwurm zegt:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Op naar een mooi nieuw blogjaar <3

  Klinkt als een interessant verhaal! Ik neem geen deel aan de winactie, wilde je gewoon feliciteren.

  hartje(7)


  turtlebookwurm
  Beantwoorden

 • 5 juni, 2020 om 09:31
  Marloes zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Wat een mooie mijlpaal.

  hartje(7)


  Marloes
  Beantwoorden

 • 5 juni, 2020 om 10:57
  Joyce Bruyn zegt:

  Gefeliciteerd!!! Op naar je volgende 9 jaar! Je recentie maakt me nieuwsgierig. Ik kom van de Veluwe, ik loop hard in het natuurgebied en ik ben de 18e jarig, soms kom je van die triggers tegen ;)).

  hartje(7)


  Joyce Bruyn
  Beantwoorden

 • 6 juni, 2020 om 09:52
  Astrid zegt:

  Wat een leuke actie. Lijkt me leuk om erns een boek teclezen die zich afspeelt in mijn omgeving aangezien ik midden op de Veluwe woon????

  hartje(7)


  Astrid
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: