16 april 2019

Winactie: jongen verslindt heelal

Gisteren besprak ik deze bijzondere roman al op mijn blog en deze week verloot ik één exemplaar van ‘Jongen verslindt heelal’ onder mijn vaste bloglezers. Ik mag dit doen in samenwerking met HarperCollins Holland.

Meedoen is leuk 🙂 Je laat een reactie achter onder deze blogpost waarin je op een leuke manier antwoord geeft op de volgende vraag: Noem een boek wat jij hebt verslonden en vertel er wat meer over om andere lezers nieuwsgierig te maken. Ik waardeer serieuze en inhoudelijke reacties!

Extra kans?

Ik gebruik voor het loten van de winnaar een virtuele fruitmachine. Als je mij én HarperCollins Holland volgt op Instagram, dan maak ik een extra lootje voor jou.

Alles op een rijtje

Tot zondag 21 april 18:00 uur staat deze winactie open. Heb je gewonnen? Dan stuur ik je een mailtje, let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat waarop ik je kan bereiken. Je postadres geef ik door aan HarperCollins en wordt eenmalig gebruikt om het boek naar jou te verzenden. Het gewonnen boek wordt alleen naar een Nederlands postadres gestuurd. Door mee te doen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

6 reacties

 • 16 april, 2019 om 12:03
  Nicole Vrielink zegt:

  Welk boek heb ik verslonden? Zeg maar gerust boeken, want een keuze maken is onmogelijk! Maar ik zal het proberen.
  Vrij recentelijk heb ik zondagskind van Judith Visser gelezen. Erg mooi en zeker een aanrader! Ik heb kwelling van Tamara Geraeds net uit, een thriller en dat terwijl ik geen thriller lezer ben. Toch hoort hij in dit rijtje omdat ik er werkelijk van genoten heb en volledig in het verhaal gezogen werd!
  Dan heb ik nog twee “oude favorieten” in de kast staan. Wild van Cheryl Strayed en De verborgen taal van bloemen van Vanessa Diffenbauch. Beide ontroerde mij enorm terwijl ze toch ook zo verschillend zijn. Wild wist me te inspireren, wil daardoor ook heel graag nog eens in mijn leven de pacific crest trail lopen. De verborgen taal van bloemen ontroerde me doordat in dit verhaal heel mooi weergegeven wordt dat liefde in iets kleins kan zitten, in een bloem bijvoorbeeld.
  Het laatste boek wat ik aan dit rijtje toe wil voegen is er alleen niet eentje die je kan verslinden. De ontembare vrouw van Clarissa Pinkola Estes is een deels non-fictie, deels fictie boek van aanzienlijk aantal pagina’s. Aan de hand van oude verhalen wordt hierin de psyche van de vrouw blootgelegd, en wordt de route uitgestippeld naar een ongetemde ziel, de authentieke ziel voor de vrouw.

  Ik maak enorm graag kans op dit boek. Jou boekbespreking van dit boek heeft me echt heel erg nieuwsgierig gemaakt!
  Jou volg ik al op instagram, en harper collins nu ook.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nicole Vrielink
  Beantwoorden

  • 16 april, 2019 om 19:54
   Leesdame zegt:

   Zondagskind en De verborgen taal van bloemen heb ik ook verslonden! Bij die laatste pak ik nog regelmatig de bloemengids erbij die achter in het boek staat. Ik vind het leuk om de symboliek van een bloem op te zoeken als een bepaalde bloem op mijn pad komt.

   Ikhartje(1) deze reactie

   Leesdame
   Beantwoorden

 • 17 april, 2019 om 10:25
  Alexandra Peeters zegt:

  Ik heb – de gloed – van sándor márai echt verslonden, elke letter, elk woord en elke zin zijn in dit boek zo wondermooi. Een gelukkig boek is het niet, het gaat over liefde, vriendschap, intense emoties, depressie, de dood… Het is zo goed geschreven, je zou elke zin kunnen markeren, na elke zin denk je “ja zo is dat”. ik raad hem echt aan iedereen aan. Ik heb nog wel meerdere boeken verslonden, maar deze zal er toch steeds net dat tikje bovenuit steken. Stoner, zomervacht, het einde van de eenzaamheid, laat me niet vallen, sodoma, blijf hun namen noemen, de onsterfelijken,… er zijn echt zoveel toppers en ik denk dat deze vd winactie er ook wel
  Bijhoort. (Volg op instagram met Alexs books and socks)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Alexandra Peeters
  Beantwoorden

 • 17 april, 2019 om 10:41
  Susanne zegt:

  Ik ben het jaar begonnen met ‘het achtste leven (voor Brilka) – Nino Haratischwili.
  Een dikke pil. Gelukkig maar, daardoor kon ik dit boek wat langer blijven lezen!
  Het is een roman. Een familiegeschiedenis. Het verhaal over 7 generaties Jasji wordt verteld door een tante aan haar nichtje.
  Een prachtig, ontroerend verhaal dat zich vanbegin tot eind 20ste eeuw afspeelt in Georgië /Azerbeidzjan /Sovjet – Unie, ..
  De opbouw van het boek leest prettig. Je wordt iedere keer meegenomen met een persoon uit de familie. Ik ging me toch wel hechten aan de persoon, dus wanneer het hoofdstuk klaar was, vond ik dat zo jammer. Maar na een bladzijde gelezen te hebben over de volgende generatie leefde ik alweer helemaal met die persoon mee.
  Om dit stukje te schrijven heb ik net het boek weer even uit de kast gepakt. Zelfs daar word ik blij van. Ik weet zeker dat ik nog eens ga lezen! (wellicht na Jongen verslindt heelal! 😉
  Groet

  Ikhartje(1) deze reactie

  Susanne
  Beantwoorden

 • 17 april, 2019 om 16:04
  Nikita zegt:

  Ik heb de boekenserie “lux” van jennifer l. Armentrout op nog geen week tijd verslonden. Telkens zei ik: ik moet echt stoppen maar uiteindelijk lukte het mij niet.
  Er was geen stoppen aan!
  De lux serie gaat over “aliens” in onze mensenwereld. Alleen zie je niet dat het Aliens zijn. Want wij verwachten van aliens dat het groene mannetjes of dergelijke zijn maar niets is minder waar!
  Deze aliens zijn aantrekkelijk.
  Katy is net verhuis met haar mama en ontmoet haar buurjongen zijn naam is Daemon.
  Daemon is een lux(aliën) maar ook een bad boy, hij kan je het bloed vanonder de nagels halen maar uiteindelijk val je toch voor zijn uitdagende charme.
  De luxen hebben 1 grote vijand: de arum.
  Kunnen de luxen hun ware gedaante verborgen houden en kunnen ze winnen van de arum?

  Je word compleet in de serie gezogen.
  Spanning, verdriet, humor en liefde je kan het allemaal beleven met deze boeken serie.
  Een echte aanrader

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nikita
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: