Winactie: Waar ik liever niet aan denk van Jente Posthuma

waar ik liever niet aan denk cover

Laatst las je hier op mijn blog een blogpost met mijn enthousiaste leeservaring van ‘Waar ik liever niet aan denk’ van Jente Posthuma. Ik was erg onder de indruk van dit boek en gaf het maar liefst vijf sterren (klik)

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar dit rauwe en gevoelige boek? Je kan op mijn blog deze maand één exemplaar winnen van ‘Waar ik liever niet aan denk’. En daar hoef je niet zo heel veel voor te doen! Lees snel verder wat ik van je verwacht als je deelneemt aan deze winactie en tot welke dag je mee kunt doen.

Waar ik liever niet aan denk

Als je hard je best doet en denkt: dit ga ik voor de rest van mijn leven onthouden, dan onthoud je het. Alleen mensen houd je er niet mee vast. Die kunnen gewoon opstaan en het beeld uit lopen. Gelukkig heeft de hoofdpersoon een tweelingbroer, de enige van wie ze zeker is, waardoor ze dus nooit echt alleen zal zijn. Tenminste, dat denkt ze. Zij verzamelt truien. Hij heeft twee katten. Ze houden allebei van New York, en zouden er, wat er ook gebeurde, samen heen verhuizen op hun achtentwintigste. Maar opeens wil hij liever een tijdje zonder haar. Waar ik liever niet aan denk beschrijft op bedrieglijk nonchalante, maar uiterst indringende wijze wat er gebeurt als de persoon op wie je je hele bestaan hebt gebouwd er plotseling niet meer is.

Hoe maak je kans…

 1. Je laat een reactie achter onder deze blogpost. Vul daarbij in het juiste veld een e-mailadres in wat je vaak gebruikt, anders kan ik je niet bereiken mocht je winnen.
 2. Je kan meedoen tot en met 28 september 2020.
 3. Als je wint dan krijg je een gloednieuw exemplaar van mij cadeau
 4. Reageer je niet op mijn mailtje, dan kies ik na vijf werkdagen een nieuwe winnaar.

Dat is simpel hé? Ik verwacht wel dat je oprechte interesse hebt in dit boek en dat het dus niet “winnen om het winnen” is. Ik vind het fijn als je de winactie deelt op social media.

Ik gebruik eenmalig je adresgegevens om het boek bij jou te laten bezorgen. Daarna verwijder ik die gegevens meteen.

Succes!

De winactie is gesloten, ik heb de winnaar gemaild.


6 reacties

 • 14 september, 2020 om 15:17
  K8leen zegt:

  Heel erg benieuwd om dit boek te lezen! Als grond onder je voeten weggevaagd wordt klinkt dit boek. Emotioneel. Raakt me

  Ikhartje(1) deze reactie

  K8leen Beantwoorden

 • 16 september, 2020 om 06:07
  Boekwurmpje84 zegt:

  Ik heb net je review gelezen van dit boek en nu ben ik ook heel erg benieuwd! Ik doe mee met de winactie, leuk leuk leuk..

  Ikhartje(1) deze reactie

  Boekwurmpje84 Beantwoorden

 • 16 september, 2020 om 09:52
  Marijke zegt:

  Mijn 4-weekse vakantie begint 25/9. Ik verzamel boeken om te gaan verslinden????.
  Ik lees er gemiddeld 1 per dag. Dus deze is meer dan welkom????

  Ikhartje(1) deze reactie

  Marijke Beantwoorden

 • 17 september, 2020 om 10:18
  Paula zegt:

  Ohh, hier doe ik heel graag aan mij! Dit lijkt me zo’n mooi boek.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Paula Beantwoorden

 • 19 september, 2020 om 12:01
  Anna zegt:

  Vijf sterren, dat belooft veel goeds. Het boek lijkt mij prachtig, ik wil het graag lezen

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anna Beantwoorden

Reageer op: Winactie: Waar ik liever niet aan denk van Jente Posthuma

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten