13 september 2020

Winactie: Waar ik liever niet aan denk van Jente Posthuma

waar ik liever niet aan denk cover

Laatst las je hier op mijn blog een blogpost met mijn enthousiaste leeservaring van ‘Waar ik liever niet aan denk’ van Jente Posthuma. Ik was erg onder de indruk van dit boek en gaf het maar liefst vijf sterren (klik)

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar dit rauwe en gevoelige boek? Je kan op mijn blog deze maand één exemplaar winnen van ‘Waar ik liever niet aan denk’. En daar hoef je niet zo heel veel voor te doen! Lees snel verder wat ik van je verwacht als je deelneemt aan deze winactie en tot welke dag je mee kunt doen.

Waar ik liever niet aan denk

Als je hard je best doet en denkt: dit ga ik voor de rest van mijn leven onthouden, dan onthoud je het. Alleen mensen houd je er niet mee vast. Die kunnen gewoon opstaan en het beeld uit lopen. Gelukkig heeft de hoofdpersoon een tweelingbroer, de enige van wie ze zeker is, waardoor ze dus nooit echt alleen zal zijn. Tenminste, dat denkt ze. Zij verzamelt truien. Hij heeft twee katten. Ze houden allebei van New York, en zouden er, wat er ook gebeurde, samen heen verhuizen op hun achtentwintigste. Maar opeens wil hij liever een tijdje zonder haar. Waar ik liever niet aan denk beschrijft op bedrieglijk nonchalante, maar uiterst indringende wijze wat er gebeurt als de persoon op wie je je hele bestaan hebt gebouwd er plotseling niet meer is.

Hoe maak je kans…

 1. Je laat een reactie achter onder deze blogpost. Vul daarbij in het juiste veld een e-mailadres in wat je vaak gebruikt, anders kan ik je niet bereiken mocht je winnen.
 2. Je kan meedoen tot en met 28 september 2020.
 3. Als je wint dan krijg je een gloednieuw exemplaar van mij cadeau
 4. Reageer je niet op mijn mailtje, dan kies ik na vijf werkdagen een nieuwe winnaar.

Dat is simpel hé? Ik verwacht wel dat je oprechte interesse hebt in dit boek en dat het dus niet “winnen om het winnen” is. Ik vind het fijn als je de winactie deelt op social media.

Ik gebruik eenmalig je adresgegevens om het boek bij jou te laten bezorgen. Daarna verwijder ik die gegevens meteen.

Succes!

De winactie is gesloten, ik heb de winnaar gemaild.

6 reacties

 • 14 september, 2020 om 15:17
  K8leen zegt:

  Heel erg benieuwd om dit boek te lezen! Als grond onder je voeten weggevaagd wordt klinkt dit boek. Emotioneel. Raakt me

  hartje(4)


  K8leen
  Beantwoorden

 • 16 september, 2020 om 06:07
  Boekwurmpje84 zegt:

  Ik heb net je review gelezen van dit boek en nu ben ik ook heel erg benieuwd! Ik doe mee met de winactie, leuk leuk leuk..

  hartje(4)


  Boekwurmpje84
  Beantwoorden

 • 16 september, 2020 om 09:52
  Marijke zegt:

  Mijn 4-weekse vakantie begint 25/9. Ik verzamel boeken om te gaan verslinden????.
  Ik lees er gemiddeld 1 per dag. Dus deze is meer dan welkom????

  hartje(4)


  Marijke
  Beantwoorden

 • 17 september, 2020 om 10:18
  Paula zegt:

  Ohh, hier doe ik heel graag aan mij! Dit lijkt me zo’n mooi boek.

  hartje(4)


  Paula
  Beantwoorden

 • 19 september, 2020 om 12:01
  Anna zegt:

  Vijf sterren, dat belooft veel goeds. Het boek lijkt mij prachtig, ik wil het graag lezen

  hartje(4)


  Anna
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: