Winnen: Conflict van Susan Moonen

conflict coverEen hele tijd terug las ik het boek Conflict van Susan Moonen. Klik hier om die leeservaring terug te lezen. Er was iets bijzonder bij dit boek. Het was namelijk toen alleen verkrijgbaar als ebook. Leuk voor mensen die -net als ik- fan zijn van digitaal lezen, maar minder leuk voor de mensen die geen reader of tablet hebben. Want die moesten toch wel even geduld hebben.

Conflict is nu ook verkrijgbaar als papieren boek en ik kreeg er ook een toegestuurd. Omdat ik het boek al een tijdje terug had gelezen, heb ik besloten dit exemplaar te verloten onder mijn lezers.

Wil je kans maken op dit boek? Dat kan en ik zal het jullie makkelijk maken, je hoeft alleen maar een reactie achter te laten hieronder. Dat is makkelijk hé! Ik zal je ook nog een eindje op weg helpen, je mag namelijk de volgende zin afmaken: “Ik wil graag Conflict winnen, omdat…… ”

Succes! Je kan meedoen tot en met 10 september 2014. De gelukkige krijgt een mailtje!

 


15 reacties

 • 27 augustus, 2014 om 16:24
  Bep zegt:

  er voor nieuwe boeken in de bibliotheek altijd een lange reserveringslijst is en ook ik als bibliotheekmedewerker op mijn beurt moet wachten. tig personen keer 3 weken is erg lang…..

  Ikhartje(1) deze reactie

  Bep Beantwoorden

 • 27 augustus, 2014 om 16:36
  biebmiepje zegt:

  … ik hem als e-book gekocht heb maar eigenlijk stiekem veeeeeeel liever papier lees en dus gewoon vergeet dat ik hem heb. Mijn papieren leesstapel is veel zichtbaarder 😉 En wil hem heel graag lezen!

  Ikhartje(1) deze reactie

  biebmiepje Beantwoorden

 • 27 augustus, 2014 om 17:04
  Marlieke zegt:

  Oeh, dit lijkt me een interessant boek! Ik dacht, ik sla het even over, want ik heb nog zoveel andere boeken te lezen, maar naar aanleiding van jouw recensie ben ik toch erg benieuwd geworden, dus ding ik toch graag mee!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Marlieke Beantwoorden

 • 27 augustus, 2014 om 18:29
  claar zegt:

  Ja, jouw -positieve-reactie heb ik destijds(Conflict speelt in Ravenstein, niet zo ver bij mij vandaan dus heeft mijn belangstelling)gelezen, begreep toen in eerste instantie niet dat ik het boek niet kon vinden, uitgever gemaild en inderdaad toen jij het las alleen nog als e-book, volgende week in de papieren uitvoering(ik denk mede dankzij je recensie)xxx
  p.s. je weet wel waarom ik het boek niet hoef te winnen

  Ikhartje(1) deze reactie

  claar Beantwoorden

  • 27 augustus, 2014 om 18:34
   Leesdame zegt:

   Dat weet ik lieve Claar. 🙂
   Ik vind het heel lief dat je wat achter komt laten, moest laatst ook al aan je denken!

   Ikhartje(1) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 28 augustus, 2014 om 09:24
  Charlotte Veltman zegt:

  Ik welheel graag Conflict winnen omdat ik dol ben op papieren boeken ha.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Charlotte Veltman Beantwoorden

 • 28 augustus, 2014 om 09:33
  Monica zegt:

  Ik wil heel graag Conflict winnen, omdat ik wel weer eens toe ben aan een goede thriller. Door jouw recensie ben ik erg nieuwsgierig geworden, laat maar komen! 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Monica Beantwoorden

 • 28 augustus, 2014 om 14:00
  lisew1997 zegt:

  Ik wil graag Conflict winnen, omdat het me gewoon een fantastisch boek lijkt om te lezen en om een recensie over te schrijven op mijn blog. Zeker dankzij jouw recensie ben ik helemaal warm geworden voor het boek 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  lisew1997 Beantwoorden

 • 28 augustus, 2014 om 14:17
  iliveformydreams.com zegt:

  ik sla over, ik heb hem hier liggen 😉

  Ikhartje(1) deze reactie

  iliveformydreams.com Beantwoorden

 • 30 augustus, 2014 om 12:20
  Martine zegt:

  Ik wil graag Conflict winnen, omdat ik heel erg benieuwd naar dit boek ben geworden na je recensie. Ik heb er toen in het begin al over gehoord en toen leek het me al een goed boek. Ik wil dus erg graag kans maken om dit boek te winnen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Martine Beantwoorden

 • 30 augustus, 2014 om 13:35
  zoe zegt:

  ik helaas geen gratis gebruik meer van de bieb kan maken maar ik dit boek toch heeeel graag wil lezen 🙁

  Ikhartje(1) deze reactie

  zoe Beantwoorden

 • 31 augustus, 2014 om 08:10
  Anna zegt:

  Ik wil graag Conflict winnen, omdat het boek mij aanspreekt en ik het graag wil lezen!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anna Beantwoorden

 • 2 september, 2014 om 11:06
  Gerard zegt:

  Ik wil graag Conflict winnen, omdat ik denk dat ik mijn vriendin daar heel blij mee zal maken. Zij leest veel en is altijd op zoek naar nieuwe schrijf talenten om haar boekenkast te kunnen vullen.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Gerard Beantwoorden

 • 5 september, 2014 om 11:04
  Linda zegt:

  Nu er ook gestemd kan worden op deze thriller bij Hebban Shortlist debuutprijs 2014 ben ik wel heel benieuwd naar de thriller van deze Brabantse schrijfster!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Linda Beantwoorden

Reageer op: Winnen: Conflict van Susan Moonen

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten