Wreck this journal in een blikken trommel

wreck this journal coverVorige week zag ik iets leuks in de winkel… Een blikken trommel en in die trommel zat het bizarre Wreck  this journal boek, inclusief materialen die je kunt gebruiken bij de opdrachten uit dit bizarre boek!

Wreck this journal is bedacht door Keri Smith. Dit boek is eigenlijk niet om te lezen, maar voornamelijk om vol te kladderen, te scheuren en ja zelfs te vernielen. Ik zelf heb van haar This is not a book. Zelfde stramien als Wreck this journal, ook met bizarre opdrachten. Bijvoorbeeld een pagina uit het boek zo groot mogelijk maken, of juist zo klein mogelijk.

Het is veel onzin, maar wel leuke onzin en sommige opdrachten lijken heel simpel, maar blijken in de praktijk toch tegen te vallen. Maak maar eens een pagina zo klein mogelijk… Of zo groot mogelijk…

Om eerlijk te zijn ligt mijn exemplaar van This is not a book allang in de kast en heb ik ooit maar 4 a 5 opdrachtjes gedaan. Het is leuk, maar kost ook tijd. En voor ‘leuke onzin’ heb ik niet altijd tijd. Maar voor de zomer kan zo’n blikken trommel met het boek Wreck this journal en alle benodigdheden wel erg leuk zijn voor op vakantie als het weer eens regent…


7 reacties

 • 2 juli, 2012 om 18:07
  Judith zegt:

  Ik zag die trommel ook vorige week! Leuk als je creatief met een schrift om wilt gaan. Zelf laat ik hem ligen, hoewel ik wel benieuwd ben naar de inhoud van het blik…

  Ikhartje(0) deze reactie

  Judith Beantwoorden

 • 2 juli, 2012 om 18:38
  Sandra3619 zegt:

  Jaaaaa dit boek heb ik ook en ook de andere die je noemt. Het is heerlijk om af en toe met verstand op nul ff een crea bea te zijn 🙂

  Als je het boek op google foto’s intikt zie je prachtige kunstwerkjes. Ik vind het leuk om te zien hoe verschillend mensen met dezelfde opdracht omgaan.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Sandra3619 Beantwoorden

 • 2 juli, 2012 om 19:17
  Theetante zegt:

  Ik heb dat boek al even in huis (zonder trommel) maar kan het niet over mijn hart verkrijgen om het iets aan te doen (buiten wat kleurrijke krabbels toevoegen) Blijkbaar hou ik te veel van het boek als object ….

  Ikhartje(0) deze reactie

  Theetante Beantwoorden

 • 2 juli, 2012 om 19:46
  ladyNina zegt:

  Oh wat leuk! Ik ken de boeken al een tijdje maar heb er nog nooit een gekocht.

  Ikhartje(0) deze reactie

  ladyNina Beantwoorden

 • 2 juli, 2012 om 20:57
  Jennn zegt:

  leuk, ik ken de boeken van naam. Ben er wel nieuwsgierig naar, maar ik geloof niet dat ik het daadwerkelijk over mijn hart kan verkrijgen om de opdrachten uit te voeren 😛

  Ikhartje(0) deze reactie

  Jennn Beantwoorden

 • 3 juli, 2012 om 14:02
  Lisa zegt:

  Dat is nou net is voor mij 🙂 Houd van opdrachtjes.. en dan ook nog via een boek!! Jammer dat ik hem niet heb, maar ga in elk geval er even op google.. Miss vind ik er 1 die een beetje betaalbaar is. Leuk!! Thanks voor de tip..

  Ikhartje(0) deze reactie

  Lisa Beantwoorden

 • 10 juli, 2012 om 12:04
  jolka67 zegt:

  Ik gebruikt ‘Wreck this Journal’ niet helemaal waar het voor bedoeld is, heb maar een paar van de opdrachtjes uitgevoerd. Voor de rest is het een leuke aanvulling op mijn verzameling notitieboekjes: paperblancs en moleskines zijn mijn favoriet.
  De pagina ‘collect fruit stickers here’ is bijna vol. Dat dan weer wel.

  Ikhartje(0) deze reactie

  jolka67 Beantwoorden

Reageer op: Wreck this journal in een blikken trommel

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten