2 juli 2012

Wreck this journal in een blikken trommel

wreck this journal coverVorige week zag ik iets leuks in de winkel… Een blikken trommel en in die trommel zat het bizarre Wreck  this journal boek, inclusief materialen die je kunt gebruiken bij de opdrachten uit dit bizarre boek!

Wreck this journal is bedacht door Keri Smith. Dit boek is eigenlijk niet om te lezen, maar voornamelijk om vol te kladderen, te scheuren en ja zelfs te vernielen. Ik zelf heb van haar This is not a book. Zelfde stramien als Wreck this journal, ook met bizarre opdrachten. Bijvoorbeeld een pagina uit het boek zo groot mogelijk maken, of juist zo klein mogelijk.

Het is veel onzin, maar wel leuke onzin en sommige opdrachten lijken heel simpel, maar blijken in de praktijk toch tegen te vallen. Maak maar eens een pagina zo klein mogelijk… Of zo groot mogelijk…

Om eerlijk te zijn ligt mijn exemplaar van This is not a book allang in de kast en heb ik ooit maar 4 a 5 opdrachtjes gedaan. Het is leuk, maar kost ook tijd. En voor ‘leuke onzin’ heb ik niet altijd tijd. Maar voor de zomer kan zo’n blikken trommel met het boek Wreck this journal en alle benodigdheden wel erg leuk zijn voor op vakantie als het weer eens regent…

7 reacties

 • 2 juli, 2012 om 18:07
  Judith zegt:

  Ik zag die trommel ook vorige week! Leuk als je creatief met een schrift om wilt gaan. Zelf laat ik hem ligen, hoewel ik wel benieuwd ben naar de inhoud van het blik…


  Judith
  Beantwoorden

 • 2 juli, 2012 om 18:38
  Sandra3619 zegt:

  Jaaaaa dit boek heb ik ook en ook de andere die je noemt. Het is heerlijk om af en toe met verstand op nul ff een crea bea te zijn 🙂

  Als je het boek op google foto’s intikt zie je prachtige kunstwerkjes. Ik vind het leuk om te zien hoe verschillend mensen met dezelfde opdracht omgaan.


  Sandra3619
  Beantwoorden

 • 2 juli, 2012 om 19:17
  Theetante zegt:

  Ik heb dat boek al even in huis (zonder trommel) maar kan het niet over mijn hart verkrijgen om het iets aan te doen (buiten wat kleurrijke krabbels toevoegen) Blijkbaar hou ik te veel van het boek als object ….


  Theetante
  Beantwoorden

 • 2 juli, 2012 om 19:46
  ladyNina zegt:

  Oh wat leuk! Ik ken de boeken al een tijdje maar heb er nog nooit een gekocht.


  ladyNina
  Beantwoorden

 • 2 juli, 2012 om 20:57
  Jennn zegt:

  leuk, ik ken de boeken van naam. Ben er wel nieuwsgierig naar, maar ik geloof niet dat ik het daadwerkelijk over mijn hart kan verkrijgen om de opdrachten uit te voeren 😛


 • 3 juli, 2012 om 14:02
  Lisa zegt:

  Dat is nou net is voor mij 🙂 Houd van opdrachtjes.. en dan ook nog via een boek!! Jammer dat ik hem niet heb, maar ga in elk geval er even op google.. Miss vind ik er 1 die een beetje betaalbaar is. Leuk!! Thanks voor de tip..


 • 10 juli, 2012 om 12:04
  jolka67 zegt:

  Ik gebruikt ‘Wreck this Journal’ niet helemaal waar het voor bedoeld is, heb maar een paar van de opdrachtjes uitgevoerd. Voor de rest is het een leuke aanvulling op mijn verzameling notitieboekjes: paperblancs en moleskines zijn mijn favoriet.
  De pagina ‘collect fruit stickers here’ is bijna vol. Dat dan weer wel.


  jolka67
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: