24 februari 2017

Shoplog, lekker veel nieuwe boeken :)

schaduwkinderen coverSoms heb je leeshonger en kun je die honger goed stillen. Soms wil de leeshonger iets nieuws. En er was een boekenbon, die moest op. Nou ja ‘moest’… Het kriebelde nogal en ik vond leuke boeken, die ik te graag wou hebben. 😉

Ik heb voornamelijk non fictie gekocht, op één boek na. Dat zie je hiernaast al… De thriller ‘Schaduwkinderen’ van Linda Jansma. Ik vind dat Linda Jansma goede en spannende thrillers schrijft, dus deze kan niet ontbreken natuurlijk. Ik kijk er al erg naar uit! Het is het eerste deel van de serie ‘Cirkel van het kwaad’.

Lees de hele blogpost …hartje(5)

Rubriek: , , ,

Reageer op deze blogpost

10 december 2015

Shoplog!

kil coverIk heb boeken geshopt! Ik ga niet zeggen dat ik niets te lezen had, want heb voor de komende tijd nog genoeg te lezen, maar ik had behoefte aan wat nieuws. Ik hoop ook een beetje dat het wat meer flow aan mijn leesdip gaat geven.

Ik gooide eerst in mijn digitale mandje het ebook ‘Kil’ van Mel Wallis de Vries. Die wou ik al een tijdje aanschaffen, maar het kwam er niet van. Het is een korte ya-thriller, ben er wel nieuwsgierig naar. Mel schrijft gewoon fijn en ik vind Mel Wallis de Vries heerlijk om te lezen voor het slapengaan!

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: , ,

Reageer op deze blogpost

9 januari 2015

Shoplog: Ei en Lucia de B

ei coverWaar was je nou deze week Leesdame? Ja, ik weet het 🙂 Maar laten we het houden op “moeilijk op gang komen”… Maar goed, ik ben weer aan de lees (yeah) en ik ben ook weer aan de shop geweest. Bij deze een shoplog 🙂

Het debuut van Anna Drijver ‘Je blijft’ vond ik fantastisch en wat is het jammer dat ik toen mijn blog nog niet had. Misschien zou ik het moeten herlezen voor een nieuwe leeservaring. Wie weet… Ze heeft een tweede roman geschreven: Ei. Dat boek was er al eventjes, gisteren heb ik het gekocht.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: , ,

Reageer op deze blogpost

24 november 2013

Shoplog: Saskia Noort en de filmdames Halina en Carice

Debet coverHallo allemaal. Vandaag heb ik een shoplog voor jullie. Ik heb afgelopen week twee boeken gekocht en ik vond het wel een leuk idee om dat met jullie te delen.

Als eerste heb ik Debet gekocht van Saskia Noort. Haar thriller De eetclub was één van de eerste thrillers die ik ooit las en daarna heb ik heel wat Nederlandse thrillers gelezen. Debet is het vervolg op De eetclub. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het verder is gegaan met de personages. En ik heb Debet als dwarsligger gekocht. En de boeken van Saskia Noort lees ik vaak in één dag uit.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: ,

Er zijn 2 reacties, reageer ook

24 oktober 2013

Shoplog zonder boeken

I love blogsVandaag heb ik geen boeken gekocht, geen tijdschriften (ja, hoe is het mogelijk?!) maar ik heb wel kleding gescoord. Een modieuze zwarte vest, zodat ik wat laagjes aan kan trekken nu het wat kouder wordt. Maar goed, we zijn op een boekenblog natuurlijk. En jij denkt: waar gaat dit heen? Ik kan je geruststellen, ik ga geen fashionblog schrijven, maar ik vond toevallig in een boetiek wel iets heel toepasselijks:

En dat wou ik graag even delen 🙂

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: ,

Er zijn 6 reacties, reageer ook

26 augustus 2013

Shoplog: The Hunger Games en Hema

het meisje dat in vuur en vlam stondIk heb voor jullie een shoplogje vandaag. Ik heb een boek gekocht en ik heb ook bij de Hema wat handigs gekocht voor mijn boekenblog.

Om te beginnen: hét boek natuurlijk 🙂 En meestal lees ik ebooks, maar als het over The Hunger Games gaat, dan koop ik altijd de gewone boeken. Omdat ik van The Hunger Games gewoon graag tastbare boeken heb. Ik heb Het meisje dat in vuur en vlam stond gekocht! Het is geschreven door diverse auteurs, onder redactie van Leah Wilson. Het zijn losse verhalen die dieper in gaan op Katniss, op District 12 en op de Spelen zelf.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: , ,

Er zijn 6 reacties, reageer ook

4 april 2013

Gespot: twee interessante boeken.

bij starbucks heet ik amy coverDeze week kwam ik twee interessante boeken tegen, waarbij vooral de titel gelijk mijn aandacht trok! En ik heb nu eenmaal een zwak voor boeken met mooie en creatieve titels… Dit keer ‘Bij Starbucks heet ik Amy’ van Els Quaegebeur en ‘Margot’ van Sophie Zijlstra.

Okay, dat hoeft niet altijd iets over de inhoud en de kwaliteit te zeggen, ik ben ook wel eens teleurgesteld… Maar goed, bij deze titels sprak de omschrijving mij uiteindelijk ook aan! De eerste titel is vooral heel creatief bedacht, de tweede titel deed me inderdaad meteen denken aan de zus van Anne Frank.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: , ,

Er zijn 4 reacties, reageer ook

22 februari 2013

Gespot: Iedere dag feest

iedere dag feest coverSoms scoor ik wel eens boek wat niet echt is om te lezen, meer een bladerboek. En zo’n soort boek vond ik op een zogenaamde “opruimingstafel”… En het heet: Iedere dag feest van Irene de Vette.

Ik was al gelijk geïnteresseerd door te titel. Het boekje heeft een soort “blokformaat”, het is klein, vierkant en in blokvorm dus. Een cadeauboekje meer, maar goed, ik kocht het voor mezelf en ik hoefde maar 2.50 euro te betalen. Altijd leuk toch?! Iedere dag feest staat vol met 365 tips/quotes/weetjes over hoe je elke dag sprankelend kunt maken.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: , , ,

Er zijn 4 reacties, reageer ook

17 januari 2013

Shoplog

alles wat er was coverIk heb een boekenbon gekregen… Dat is altijd lekker! Het is trouwens geen papieren bon, maar een boekenbon-pasje met een kaartnummer en met dat kaartnummer kun je dus ook digitaal shoppen. Dat heb ik dus ook gedaan.

Ik heb er twee boeken voor uitgezocht. Als eerste een boek waar ik echt naar uitgekeken heb: Alles wat er was van Hanna Bervoets! Zij is één van mijn favoriete schrijfsters en Lieve Celine is één van mijn favoriete boeken. Deze maand is dus haar nieuwste titel uitgekomen en die wou ik graag hebben!

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: , ,

Er zijn 9 reacties, reageer ook

20 oktober 2011

Shoplog

shoplogOp beautyblogs hebben de beautyblog-dames vaak een soort filmpje of blog waarin ze over hun aankopen babbelen: een zogenaamd shoplog. Dat kan natuurlijk hier ook, maar dan lekker over boeken! Overigens maak ik er geen filmpje van 🙂 Dat is niet zo mijn specialiteit zullen we maar zeggen haha. Ik hou het lekker bij schrijven.

Vandaag heb ik best veel boeken in één aankoop in huis gehaald, daarnaast ook een lading beautyspullen maar ik ga hier niet uitgebreid mijn oogschaduw bespreken, we houden het op boeken… Dat is al een blogpost vol.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: , , ,

Er is 1 reactie, reageer ook