Shoplog, lekker veel nieuwe boeken :)

schaduwkinderen coverSoms heb je leeshonger en kun je die honger goed stillen. Soms wil de leeshonger iets nieuws. En er was een boekenbon, die moest op. Nou ja ‘moest’… Het kriebelde nogal en ik vond leuke boeken, die ik te graag wou hebben. 😉

Ik heb voornamelijk non fictie gekocht, op één boek na. Dat zie je hiernaast al… De thriller ‘Schaduwkinderen’ van Linda Jansma. Ik vind dat Linda Jansma goede en spannende thrillers schrijft, dus deze kan niet ontbreken natuurlijk. Ik kijk er al erg naar uit! Het is het eerste deel van de serie ‘Cirkel van het kwaad’.

Columnbundel vol humor en zelfspot
Zoals gezegd kocht ik voornamelijk non fictie. Zoals het vermakelijke ‘Als het maar niet op ons lijkt’ van Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen. Beide schrijven columns en dit keer bundelen ze hun krachten samen. Ze schrijven met veel humor, zelfspot en soms een kritisch randje over het moeder- en vaderschap. Over hun vooroordelen over het ouderschap en hoe het in werkelijkheid is. Ik heb dit boek al bijna uit, dus je kunt de leeservaring al snel verwachten!

shoplog-collage

Diorama’s maken
‘Cut & Colour’ van Annemarie Vermaak is een kleur- en knipboek. Je maakt met dit boek diorama’s. De platen zijn opgebouwd in meerdere lagen. Die kleur je in en knip je uit volgens de lijntjes. Dan liggen al die lagen als een soort 3D over elkaar. De thema’s zijn verschillend. Van een simpele krans, tot een Marokkaanse stad met allemaal poortjes en pilaren. Op Instagram zal je zeker het een en ander voorbij zien komen als ik er mee bezig ben.

Een boek over (kleine) heldendaden…
‘Het hedendaagse heldenboek’ van Rachel van de Pol zag ik al een paar keer voorbijkomen op tv. Rachel droomde vaak over helden en heldendaden. In die dromen vloog ze over de wereld. Helaas was dit in werkelijkheid iets lastiger, maar elke dag een kleine heldendaad verrichten was minder lastig. Dus Rachel ging aan de slag en besloot een jaar lang elke dag een goede daad te verrichten. Van die daden die eigenlijk iedereen gemakkelijk kan overnemen. Zo ruimde Rachel parken op en liet lieve briefjes achter in de trein. Ik word altijd heel blij van dit soort boeken en ik was ook meteen nieuwsgierig! Hieronder de trailer, die is ook erg leuk gemaakt!


Reageer op: Shoplog, lekker veel nieuwe boeken :)

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten