13 november 2022
Van 4 tot en met 13 november is het Kookboekenweek! Het leek me leuk om deze week wat kookboeken in de aandacht te zeten.
Kookboeken zijn vaak prijzig, maar bij deze van Sandra Ysbrandy valt de prijs reuze mee! €7,90 voor een bundel met ongeveer 70 recepten! Sandra is bekend van televisie en daarin maakt ze vaak herkenbare recepten, met een persoonlijke twist! Gemakkelijk te volgen en ze legt alles heel goed uit. Ik vind het leuk om haar bezig te zien! Ze werd bekend toen ze elke zondagavond bij Carlo en Irene van Life4You was.
Lees de hele blogpost …
11 november 2022
Van 4 tot en met 13 november is het Kookboekenweek! Het leek me leuk om deze week wat kookboeken in de aandacht te zeten.
Ooit werd Rutger van de Broek vooral bekend met Heel Holland Bakt (ik ben fan!), daarna schreef hij een aantal succesvolle bakboeken. Ik vind hem zo leuk met bakken dat ik zelfs naar een live-bakdemonstratie ben geweest en dus ook mocht snoepen van spritsen en pitmoppen door hem gebakken. En geloof me, die waren lekker! Tijdens het rollen van het deeg vertelde hij dat er een nieuwe bijbel van hem uitkwam. Dat is deze ‘Toetjesbijbel’!
Lees de hele blogpost …
9 november 2022
Van 4 tot en met 13 november is het Kookboekenweek! Het leek me leuk om deze week wat kookboeken in de aandacht te zeten.
Een van mijn favoriete lunchgerechten en tussendoortjes is dé tosti! Uiteraard de klassieker ham-kaas, maar ik vind het ook leuk om te variëren. Rauwe ham bijvoorbeeld met cheddar kaas, of de combinatie kaas, tomaat en ui. Af en toe bezoek ik ook wel eens een tostibar, waar ik een tosti kies met kruidenkaas, serranoham, rucola en pesto. Ik vind tosti’s het ultieme comfortfood! Je hebt ze zo gemaakt en je kan ze daarna lekker opeten op de bank voor de tv.
Lees de hele blogpost …
7 november 2022
Van 4 tot en met 13 november is het Kookboekenweek! Het leek me leuk om deze week wat kookboeken in de aandacht te zeten.
Ik ben fan van het programma BinnensteBuiten! Koekeloeren in andermans huis en tuin en in elke uitzending wordt een gerecht gemaakt. Mijn favoriete kok bij BinnensteBuiten is Ramon Brugman! Hij maakt heerlijke gerechten en meestal krijg ik meteen trek in het gerecht wat hij maakt. Hij maakt niet alleen gerechten, maar ook wel eens gebak en snacks. Hij is ook de schrijver van ‘Borrelbijbel’, met allerlei lekkers voor bij de borrel!
Lees de hele blogpost …