13 november 2022

Aan de keukentafel van Sandra Ysbrandy

Van 4 tot en met 13 november is het Kookboekenweek! Het leek me leuk om deze week wat kookboeken in de aandacht te zeten.

Kookboeken zijn vaak prijzig, maar bij deze van Sandra Ysbrandy valt de prijs reuze mee! €7,90 voor een bundel met ongeveer 70 recepten! Sandra is bekend van televisie en daarin maakt ze vaak herkenbare recepten, met een persoonlijke twist! Gemakkelijk te volgen en ze legt alles heel goed uit. Ik vind het leuk om haar bezig te zien! Ze werd bekend toen ze elke zondagavond bij Carlo en Irene van Life4You was.

Recepten en het verhaal van Sandra

Sandra deelt niet alleen recepten in dit boek, maar ook haar eigen verhaal en dit wordt uiteraard geïllustreerd met heel veel foto’s. De recepten variëren in gemakkelijk tot zeer uitgebreid. Veel vis- en vleesgerechten, maar ook hapjes, bbq-gerechten en traktaties komen voorbij. Sandra houdt van lekker eten, in haar keuken staat een grote eettafel en koken doet ze op een Aga (kookkachel). Etenstijd is voor haar en haar gezin dan ook een sociaal moment, een moment waar je de tijd voor neemt.

Er staan bekende recepten in, zoals lasagne en paella, maar ook wat onbekende, zoals: millefeuille. Toch zijn die onbekende recepten niet al te ingewikkeld. Het wordt kort en krachtig uitgelegd en de ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden. Ook werkt ze soms met kant en klare producten. Ik vind dat persoonlijk wel fijn, niet iedereen kan de halve dag in de keuken staan, dus het is fijn dat ze daar ook rekening mee houdt in dit kookboek. Handig: dit kookboek staat ook in Kobo Plus!

2 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: