8 juli 2022

Maanmagie van Lunadea

maanmagie cover

‘Maanmagie’ is een lief en klein boekje uit de serie heksenboekjes van Lunadea! Het is een gebonden boekje, ongeveer 46 pagina’s.

In dit boekje staat maanmagie centraal en Lunadea vertelt uitgebreid over de maanfases en bijbehorende rituelen. Ook deelt ze beknopte informatie over de maan en mythologie. We volgen de maanstand vanaf de volle maan en zo komen alle fases voorbij. Annemieke Bouwman verzorgde de vele illustraties in dit boekje!

Lees de hele blogpost …

15 november 2021

Heks in het groen van Lunadea

Dit is het tweede boek van Lunadea en vooral een aanrader voor de wat ervaren heks die graag dicht bij de natuur wil leven.

Lunadea is een bekende Nederlandse heks en heel actief op Instagram. ‘Heks in het groen’ behandelt natuurmagie en leven met de cyclus van de maan en de seizoenen. In deze vorm van hekserij ga je de natuur dus verbinden met jouw dagelijks leven. Dat kan trouwens ook prima als je in een flatje in een drukke stad woont.

Lees de hele blogpost …

25 oktober 2021

De weg van de heks van Lunadea

‘De weg van de heks’ is een modern, persoonlijke en toegankelijk boek over leven volgens een oeroude natuurreligie.

Lunadea is een bekende traditionele heks. Ze leeft dichtbij de natuur en haar leven is gebaseerd op intuïtie, gevoel en magie. In dit boek vertelt Lunadea haar verhaal en geeft ze een schat aan basisinformatie mee aan haar lezers. Dit begint bij het begin: hoe kwam Lunadea in aanraking met hekserij en het boek volgt vervolgens haar meanderende ontwikkeling in deze bijzondere manier van leven.

Lees de hele blogpost …