2 oktober 2021

Booktober, dag 2: schrap vanavond minstens een tv-programma

Oktober = booktober, lekker veel lezen terwijl het buiten regent en waait. Tijdens booktober deel ik tips om meer uit je leesleven te halen!

Na een avond doelloos zappen op tv vraag ik me af waarom ik niet gewoon in dat ene toffe boek heb gelezen, maar ja, de avond is dan al voorbij en die tijd kan ik niet meer inhalen. En tja, was dat duffe programma nou echt de moeite waard? Ik stel voor dat we het vanavond iets anders doen: we schrappen één tv-programma en we gaan lekker lezen in dat ene mooie boek wat al te lang op ons wacht 🙂 Welk boek kies jij?

2 reacties

 • 3 oktober, 2021 om 10:16
  Niek Chen zegt:

  Dit heb ik me ook al vaak voorgenomen maar op een of andere manier lijken mijn hersenen geprogrammeerd om in de avond zich nog zo min mogelijk in te spannen. Toch eens met die 10 minuten lezen kijken of dat anders kan worden.


  Niek Chen
  Beantwoorden

  • 3 oktober, 2021 om 14:05
   Leesdame zegt:

   Bijvoorbeeld een columnbundel, dit vaak hele kleine en humoristische verhaaltjes, prima voor tussendoor en in tien minuten 🙂


   Leesdame
   Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: