31 december 2014

Dag dag 2014

2014 is bijna voorbij. Ik word altijd emotioneel op oudjaarsdag. Wat ging het snel. Ik herinner me het nog als de dag van gisteren dat ik mijn laatste blogpost voor 2013 schreef. Met de clip van Abba. En nu schrijf ik de laatste post voor 2014.

Ik las dit jaar iets minder dan vorig jaar, al begon ik vrij goed. In juli had ik bijvoorbeeld mijn challenge van ‘Ik lees Nederlands’ al behaald. Niet vreemd, aangezien ik grotendeels boeken van Nederlandse auteurs las dit jaar. Toch had ik hoger ingezet dit jaar, mijn Goodreads-challenge had ik op 90 boeken gezet en een tijd lang bleef ik ver op schema.

Er was ook een zogenaamde Homerus-maand op mijn blog. In augustus las ik elke dag een stukje in Homerus, maar dat was een duidelijke verplichting, waardoor ik het lezen zelf iets minder leuk ging vinden. Al bij al ben ik blij dat ik Odyssee las, het is me toch maar mooi gelukt! Helaas blijf ik ook het gevoel houden dat ik in augustus veel leestijd heb verspild. Interessante ervaring voor één keer, maar komend jaar zal ik iets soortgelijks niet meer doen.

Leuke momenten waren er natuurlijk volop! Zoals het opzetten van de Boekbloggersgroep op Facebook, heel veel prachtige boeken, het driejarige bestaan van mijn blog en de winactie waarin men een boek naar keuze kon winnen. Ook wisten honderden lezers mijn blog te vinden voor de 100 blogtips. Ik zat in de bioscoop voor de derde Hunger Games film, probeerde Ellie’s Choice uit en ik begon mijn liefde voor columns schrijven in de praktijk te brengen. Op de valreep van 2014 kreeg ik de eer om op Hebban te mogen vertellen over de vijf meest bijzondere boeken van dit jaar. Een mooie afsluiter als ik dat zelf mag zeggen.

Bedankt lieve lezers voor het bezoeken van Leesdame.nl dit jaar! Dank aan alle uitgeverijen voor het vertrouwen! Tenslotte een speciale dank aan Rik en Sas die er altijd voor me zijn en elk (technisch) probleem achter de schermen op kunnen lossen! Dank jullie wel allemaal en ik wens iedereen een fijne jaarwisseling toe!

xxx Luna

4 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: