11 oktober 2014

De week van Leesdame, week 41

De week van Leesdame  is lange tijd weggeweest, maar nu (eenmalig) weer terug. En dit keer in een compleet andere opzet als de vorige edities. Van dag tot dag vertel ik hoe mijn week was en wat ik als boekblogger meemaak.

Door van dag tot dag in een paar regels te vertellen wat er op mijn pad komt krijg je een klein inkijkje in mijn leven als lezer en boekblogger. Ik vertel over wat ik lees, wat ik heb gekocht en ik geef een inkijkje achter de schermen. Of deze nieuwe opzet gaat bevallen zal de toekomst uitwijzen. Het werkte voor mij in ieder geval prettig.

Maandag:
Vandaag heb ik Efter uitgelezen van Hanna Bervoets. Een prachtig boek, maar ook erg ingewikkeld soms. Ik ben een echte Hanna-fan en ik vind haar zo leuk dat ik voor haar columns een klein bedragje betaal om ze meteen te kunnen lezen. Verder plaatste ik vandaag een artikel over Elly’s choice. Eindelijk had ik de kans om een maand rond te snuffelen op deze ebook-site. En ook vandaag kreeg ik erg veel reacties op de winactie. Dank jullie wel voor het enthousiasme!

Dinsdag:
Ik ontving de thriller Alibi van De Crime Compagnie als recensie-exemplaar en ben daar erg blij. Ik ben al heel lang fan van Martine Kamphuis en verheug me op het lezen van Alibi. Ik zit momenteel erg in de thriller-sfeer met mijn blog, vrijwel al mijn recensie-boeken zijn thrillers. Ik schreef aan mijn leeservaring van Efter en deed wat moderatie-werk in onze gezellige Boekbloggersgroep op Facebook.

Woensdag:
Weinig gelezen vandaag. Maar wel een leuk dingetje: ik won een cadeaukaart van Bruna. Voor € 25,- kan ik los gaan. Overigens is het helemaal niet moeilijk om een cadeaukaart te winnen. De Bruna site verloot maandelijks cadeaukaarten onder lezers die een recensie achterlaten bij een gelezen boek. En dat loont dus!

Donderdag:
Toevallig kreeg ik de kans om even te mogen bladeren in het GTST jubileumboek. Een mooi boek met veel foto’s en terugblikken. Leuk dus, maar het komt niet gelijk op mijn wishlist. Vanavond voor het slapengaan ben ik begonnen in De offerschalen van Satan van Robert Thomson. Het verhaal is zeer meeslepend en schokkend. Zo meeslepend dat het ineens 3.25u in de nacht was… oei!

Vrijdag:
Verdergegaan in De offerschalen van Satan. Ik vlieg door het boek. Hoofdpersoon Paula ondergaat zware mishandelingen van haar echtgenoot. Haar echtgenoot is een godsdienst-waanzinnige en meent dat hij het goede doet in naam van de Heer. Ik las het boek uit voor het slapengaan. En ik kocht vandaag Shopaholic naar de sterren. Ik lees vrijwel nooit buitenlandse chicklits, maar Sophie Kinsella is toch wel een soort guilty pleasure!

Zaterdag:
Vandaag honderd pagina’s gelezen in de nieuwe Shopaholic. Een ruwe versie geschreven van een aankomende leeservaring. En uiteraard deze blogpost bewerkt en opgemaakt.

4 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: