De week van Leesdame, week 41

De week van LeesdameDe week van Leesdame  is lange tijd weggeweest, maar nu (eenmalig) weer terug. En dit keer in een compleet andere opzet als de vorige edities. Van dag tot dag vertel ik hoe mijn week was en wat ik als boekblogger meemaak.

Door van dag tot dag in een paar regels te vertellen wat er op mijn pad komt krijg je een klein inkijkje in mijn leven als lezer en boekblogger. Ik vertel over wat ik lees, wat ik heb gekocht en ik geef een inkijkje achter de schermen. Of deze nieuwe opzet gaat bevallen zal de toekomst uitwijzen. Het werkte voor mij in ieder geval prettig.

Maandag:
Vandaag heb ik Efter uitgelezen van Hanna Bervoets. Een prachtig boek, maar ook erg ingewikkeld soms. Ik ben een echte Hanna-fan en ik vind haar zo leuk dat ik voor haar columns een klein bedragje betaal om ze meteen te kunnen lezen. Verder plaatste ik vandaag een artikel over Elly’s choice. Eindelijk had ik de kans om een maand rond te snuffelen op deze ebook-site. En ook vandaag kreeg ik erg veel reacties op de winactie. Dank jullie wel voor het enthousiasme!

Dinsdag:
Ik ontving de thriller Alibi van De Crime Compagnie als recensie-exemplaar en ben daar erg blij. Ik ben al heel lang fan van Martine Kamphuis en verheug me op het lezen van Alibi. Ik zit momenteel erg in de thriller-sfeer met mijn blog, vrijwel al mijn recensie-boeken zijn thrillers. Ik schreef aan mijn leeservaring van Efter en deed wat moderatie-werk in onze gezellige Boekbloggersgroep op Facebook.

Woensdag:
Weinig gelezen vandaag. Maar wel een leuk dingetje: ik won een cadeaukaart van Bruna. Voor € 25,- kan ik los gaan. Overigens is het helemaal niet moeilijk om een cadeaukaart te winnen. De Bruna site verloot maandelijks cadeaukaarten onder lezers die een recensie achterlaten bij een gelezen boek. En dat loont dus!

Donderdag:
Toevallig kreeg ik de kans om even te mogen bladeren in het GTST jubileumboek. Een mooi boek met veel foto’s en terugblikken. Leuk dus, maar het komt niet gelijk op mijn wishlist. Vanavond voor het slapengaan ben ik begonnen in De offerschalen van Satan van Robert Thomson. Het verhaal is zeer meeslepend en schokkend. Zo meeslepend dat het ineens 3.25u in de nacht was… oei!

Vrijdag:
Verdergegaan in De offerschalen van Satan. Ik vlieg door het boek. Hoofdpersoon Paula ondergaat zware mishandelingen van haar echtgenoot. Haar echtgenoot is een godsdienst-waanzinnige en meent dat hij het goede doet in naam van de Heer. Ik las het boek uit voor het slapengaan. En ik kocht vandaag Shopaholic naar de sterren. Ik lees vrijwel nooit buitenlandse chicklits, maar Sophie Kinsella is toch wel een soort guilty pleasure!

Zaterdag:
Vandaag honderd pagina’s gelezen in de nieuwe Shopaholic. Een ruwe versie geschreven van een aankomende leeservaring. En uiteraard deze blogpost bewerkt en opgemaakt.


4 reacties

Reageer op: De week van Leesdame, week 41

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten