17 september 2023

Mailen met Liz Ouwens

Liz Ouwens krijgt de eer om de allereerste te zijn in de rubriek ‘Mailen met…’ En tot mijn verbazing heb ik zoveel aanmeldingen gekregen dat we wel even door kunnen blijven gaan!

Liz Ouwens schrijft thrillers én feelgood. Ze debuteerde met de thriller ‘Wie zwijgt…‘, maar schreef ook al het feelgoodverhaal ‘Geen Valentijn voor mij‘. Ondertussen zit ze niet stil en is ze met van alles bezig én dan staat ze ook nog voor de klas. Leesdame vond het tijd om eens te mailen met Liz Ouwens over haar drukke leven!

Lees de hele blogpost …

14 februari 2023

Geen Valentijn voor mij van Liz Ouwens

geen Valentijn voor mij cover

Eerst een bekentenis: ik vind Valentijnsdag een overgewaardeerde dag. Maar, ik heb wel een leeservaring voor jullie!

De hoofdpersoon in ‘Geen Valentijn voor mij’ denkt gelukkig hetzelfde als ik en misschien is dat ook de reden dat het daarom al gelijk klikt tussen mij en deze novelle! Eva geloofde vroeger heilig in Cupido, maar nu ze 45 is, is dat geloof vrijwel weg. Ze is gelukkig met haar vrienden en haar zoon Jip. Maar zij vinden dat er onderhand wel een man in Eva’s leven mag verschijnen…

Lees de hele blogpost …

9 januari 2023

Wie zwijgt… van Liz Ouwens

Mijn eerste boek van het jaar! Dat is het debuut van leerkracht Liz Ouwens. En ze kan schrijven! ‘Wie zwijgt…’ is een indrukwekkend verhaal!

Astrid woont bij haar dementerende moeder Ida in huis. Ida zegt steeds dat ze mannen in haar tuin ziet. Ze raakt steeds meer in de war. Astrid wil graag dat haar moeder thuis kan blijven wonen, maar na een heftig incident met de waarnemende huisarts moet Ida noodgedwongen opgenomen worden op een gesloten afdeling. In flashbacks lezen we over Ida’s leven. Een heftig verleden, vol geheimen en onbeantwoorde vragen.

Lees de hele blogpost …