11 oktober 2021

Booktober, dag 11: lastige boeken

Oktober = booktober, lekker veel lezen terwijl het buiten regent en waait. Tijdens booktober deel ik tips om meer uit je leesleven te halen!

Lastige boeken, ik heb er een haat/liefde verhouding mee! Lastige boeken zijn namelijk soms best goed voor je om te lezen. Een lastig boek leert je veel over jezelf en hoe je over boeken/lezen denkt. Door een lastig boek leer je voor jezelf verklaren wat je zo lastig vindt en daarna waardeer je andere boeken weer meer. Een lastig boek kun je het best lezen in etappes, voor het slapengaan lees je lekker in een luchtig boek. Zo voorkom je een leesdip.

2 reacties

  • 11 oktober, 2021 om 19:48
    Niek Chen

    Het grappige vind ik dat een lastig boek een heel ander moment opeens helemaal niet lastig kan zijn. Daarom heb ik bij een lastig boek geleerd om ook leespauzes te nemen. Door het later weer op te pakken kan er een hobbel genomen zijn. Maar ook weer niet altijd. Lezen blijft een avontuur op alle vlakken.  • 11 oktober, 2021 om 21:12
    Leesdame

    Dit heb ik ook met series. Soms kom ik niet door aflevering 1 en laat ik het maar. Maar als ik wat rustiger ben en de tijd neem en nog eens kijk op een later tijdstip, kan het ineens zomaar zijn dat ik erdoorheen vlieg.Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: