15 oktober 2021

Booktober, dag 15: na het lezen

Tijdens booktober deel ik tips om meer uit je leesleven te halen!

Na het lezen ben je klaar, toch? Niet altijd. Ik schrijf bijvoorbeeld vaak een recensie over een boek en dan ben je toch nog wel een dagje bezig met het verhaal wat je gelezen hebt. Maar je kan nog veel meer dingen doen na het lezen van een boek. Het favoriete recept van de hoofdpersoon namaken bijvoorbeeld, sommige feelgoodromans staan er vol mee! Locaties uit het boek bezoeken, vooral leuk bij historische romans! De favoriete film van de hoofdpersoon kijken, of een van de boeken lezen die werden besproken door de personages.

2 reacties

 • 16 oktober, 2021 om 17:01
  Niek Chen zegt:

  Ook weer leuke tips.
  Het bloggen over boeken voelt bij mij soms wel als huiswerk maar uiteindelijk ben ik toch wel tevreden als ik het dan gedaan heb.


  Niek Chen
  Beantwoorden

 • 16 oktober, 2021 om 20:09
  Leesdame zegt:

  Ja, dat herken ik wel. Soms voelt het verplicht. Maar ik merk wel dat ik er later toch blij mee ben, als ik terug blader of een boek opzoek wat ik vijf jaar geleden gelezen heb.


  Leesdame
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: