19 oktober 2021

Booktober, dag 19: herlezen maar

Tijdens booktober deel ik tips om meer uit je leesleven te halen!

Herlezen, dat doen we eigenlijk veel te weinig. We zeggen het wel vaak: ‘dit boek ga ik zeker nog eens lezen’, om er vervolgens niet meer aan toe te komen. En toch zijn er uitzonderingen! ‘Heksenkind’ van Monica Furlong heb ik bijvoorbeeld al meerdere malen gelezen en al twee keer opnieuw beluisterd via Storytel. En ‘Stuk’ van Judith Visser heb ik ook meerdere malen herlezen. Het is heerlijk om een ultiem favoriet boek opnieuw te lezen en het verhaal opnieuw te beleven! Misschien toch die ‘herlees-week’ inlassen?

1 reactie

  • 19 oktober, 2021 om 19:01
    Niek Chen zegt:

    Ik ben voor. Er zijn wel boeken die ik herlees maar ik doe het inderdaad maar weinig. Dat komt vooral ook omdat ik niet meer zoveel tijd aan lezen besteed en daardoor dan eerder kies voor iets nieuws als ik wel ga lezen. Maar herlezen is heerlijk.


    Niek Chen
    Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: