20 oktober 2021

Booktober, dag 20: napraten

booktober 20

Tijdens booktober deel ik tips om meer uit je leesleven te halen!

Voor napraten over een boek hoef je niet in een leesclub te zitten, dat kan gewoon altijd en het kan heel verhelderend werken om een boek goed te verwerken in je hoofd. Ik vind het persoonlijk erg fijn om na te praten over een boek dat vreemd eindigt, of een heftig thema behandelt. Ik zoek meestal iemand op die het boek ook recent gelezen heeft. Door na te praten leer je ook met een andere invalshoek naar het verhaal of de personages te kijken.

2 reacties

  • 21 oktober, 2021 om 18:59
    Niek Chen zegt:

    Mazzel als je mensen kent die dezelfde boeken lezen. Ik kom ze eigenlijk alleen via internet tegen. De mensen om mij heen lezen hele andere boeken dan ik. Maar inderdaad kan napraten heel leuk zijn. Een podcast over een boek luisteren kan ik ook heel fijn vinden om die reden.


    Niek Chen
    Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: