21 oktober 2021

Booktober, dag 21: lezen met een uitdaging

Tijdens booktober deel ik tips om meer uit je leesleven te halen!

Gewoon lezen is al erg leuk, maar je kan het nog leuker en interessanter maken met een uitdaging. De bekendste is natuurlijk de uitdaging waarbij je jezelf het doel van een aantal gelezen boeken per periode stelt. Maar je hebt ook nog veel meer mogelijkheden! Als je zoekt op challenges kom je de gekste uitdagingen tegen. Van lezen op alfabet tot de Rory Gilmore challenge (dan lees je alle boeken waar je Rory mee zag lopen in de Gilmore Girls). Maar dé queen op dit gebied is voor mij nog altijd Nina Sankovitch. Ze las één boek per dag een jaar lang en ja, dat lukte haar nog ook…

1 reactie

 • 23 oktober, 2021 om 12:48
  Niek Chen zegt:

  Mijn hemel! Een boek per dag!
  Zelf ben ik jarenlang bezig geweest om juist geen doelen meer te stellen en te laten gebeuren wat er gebeurt. Voor een dwangmatig persoon als ik is dat al een hele uitdaging.
  Maar ik vind het wel heel leuk te lezen wat voor uitdagingen mensen zichzelf stellen. Die Rory Gilmore challenge is ook gaaf.


  Niek Chen
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: