4 oktober 2021

Booktober, dag 4: lees eens anders

booktober3

Oktober = booktober, lekker veel lezen terwijl het buiten regent en waait. Tijdens booktober deel ik tips om meer uit je leesleven te halen!

Op maandag is het vaak druk. Allerlei klusjes en verplichtingen. Vandaag ga ik één of twee klusjes kiezen waarbij ik kan luisteren naar een boek. Bijvoorbeeld tijdens het opruimen of de was. Geen abonnement op een luisterdienst? Je zou ook een podcast kunnen beluisteren, erg leerzaam en boeiend. Bijvoorbeeld via NPO Luister of De Grote Vriendelijke Podcast. Luister jij wel eens naar een boek of podcast en heb je nog een aanrader?

1 reactie

  • 4 oktober, 2021 om 16:41
    Niek Chen

    Ik luister heel wat podcasts maar dat doe ik meestal tijdens mijn ommetje of bij het gamen. 🙂 Mijn podcasts zijn vaak ouwehoerpodcasts en soms wat met muziek. Of ik luister hoorspelen zoals Het Bureau of Big Finish uitgaven van Doctor Who. Oooooh, er is zo veel moois. Een boek laten voorlezen werkt voor mij iets minder behalve als het live is.Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: