Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen?

appeltaart Als iemand mij vraagt wat ik graag doe in mijn vrije tijd, dan is mijn antwoord steevast: lezen! Maar goed, er zijn nog meer dingen die ik leuk vind om te doen naast lezen. Zoals een mooie film kijken, op Netflix, of in de bioscoop zelf.

Ik ga graag naar de stad, om te shoppen, laat ik daar maar meteen eerlijk over zijn! Ik ben dol op drogisterijen, kledingwinkels en parfumerieën. Daarnaast slenter ik ook graag door straatjes en parken om mijn hoofd leeg te maken. Tussen het wandelen/shoppen door drink ik graag een cappuccino, liefst met (warme) appeltaart!

Daarnaast hou ik ook van…
Kleuren met Polychromos kleurpotloden. Ik kleur graag gebouwen en landschappen in en dat het liefst zo gedetailleerd mogelijk. Ik gebruik dan foto’s als inspiratie en leidraad voor de kleuren die ik kies.

Ik ben ook dol op gamen. Op Facebook speel ik Kitchen Scramble en op mijn laptop heb ik Sims 4 staan met een aantal extra gamepacks. Sims 4 is tijdrovend. Ik vind het bouwen en inrichten van huizen het allerleukste onderdeel van het spel, maar het vreet mijn tijd wel op.

Naast zelf bloggen, ben ik ook dol op het lezen van blogs van anderen. Ik volg er tientallen en ik kijk ook graag naar diverse vloggers voor het slapengaan op mijn tablet.

Wat doe jij graag in je vrije tijd naast lezen? 


13 reacties

 • 26 november, 2018 om 20:00
  Lalagè zegt:

  Het duurde echt lang voor ik herkende wat er op de foto staat 😉

  Zelf houd ik erg van wandelen in het bos en ik ga ook graag uit naar film, theater, dans, concert.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Lalagè Beantwoorden

 • 27 november, 2018 om 12:09
  Geertrude zegt:

  Ik had vroeger altijd in mijn ‘bio’ op blogs en social media staan ‘in het bezit van veel te veel hobby’s’ en dat is eigenljk nog steeds zo. Ik brei veel (op dit moment even niet omdat ik last heb van mijn handen) en verder ben ik graag bezig met andere soorten handwerken (haken, borduren, naaien), fotografie, bloggen (ook de technische kant, het ontwerp aanpassen), schrijven, tuinieren en koken. Om maar wat te noemen 😉
  Aan winkelen heb ik een hekel (vooral als ik schoenen of kleding nodig heb), maar in de stad rondlopen vind ik inderdaad ook leuk. Beetje mensen kijken, beetje denken.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Geertrude Beantwoorden

  • 27 november, 2018 om 21:49
   Leesdame zegt:

   Inderdaad veel hobby’s, maar wel leuk, want er is altijd wel iets waar je uit kunt kiezen wat je leuk vindt om te doen 🙂

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 27 november, 2018 om 20:08
  Annelies zegt:

  Ik heb eigenlijk veel te veel hobby’s en liefhebberijen voor die 24 uur die een dag telt. Dat slapen er daar één van is, helpt natuurlijk ook niet 🙂 Verder sport ik zo’n 4 x per week, hou ik van bullet journallen en art journallen, fotograferen, wandelen, films kijken, muziek beluisteren, … Genoeg hobby’s om mijn hele leven mee te vullen, alleen moet ik ook nog 38u per week werken 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 28 november, 2018 om 10:42
  Nicole Orriëns zegt:

  Ik ben dol op bloggen! En ik blog dan ook weer over de boeken ik lees. Zo combineer ik deze twee hobby’s. Daarnaast ga ik elke ochtend hardlopen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nicole Orriëns Beantwoorden

 • 29 november, 2018 om 12:02
  Evi zegt:

  Lekker koken en nieuwe recepten uitproberen. Iets onverwachts bij elkaar in de pan gooien en kijken wat het oplevert. En lekker de bossen in met de hond en mijn fototoestel. En proberen wat leuke actiefotos te maken. En bloggen uiteraard! 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Evi Beantwoorden

 • 14 december, 2018 om 15:24
  zwartraafje zegt:

  Naast lezen en bloggen over wat ik lees hou ik er ook van om af en toe te knutselen. Handwerk zoals breien, haken en kruisjessteken maar ook het knutselen van kaartjes, bladwijzers, boekjuweeltjes, … dat soort zaken. Verder hou ik ook van films en series kijken (al doe ik beide eigenlijk nog maar heel weinig), van bijpraten met vriendinnen, van wandelen in het natuurgebied in onze buurgemeente (dat laatste doe ik te weinig nu ik nog meer last heb van mijn lichaam). Ook probeer ik af en toe nieuwe recepten uit. Vroeger speelde ik ook een aantal spelletjes op Facebook. Daar heb ik zelfs een heel lieve vriendin door leren kennen maar de laatste jaren speel ik eigenlijk geen spelletjes meer. Wel ben ik opnieuw vaker kaartjes en brieven beginnen schrijven.

  Ikhartje(0) deze reactie

  zwartraafje Beantwoorden

  • 14 december, 2018 om 18:13
   Leesdame zegt:

   Wat een leuke bezigheden allemaal! Kruisjessteken is toch wat wij borduren noemen?

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

   • 22 februari, 2019 om 19:57
    zwartraafje zegt:

    Oops, ik zie nu pas dat je hierop had gereageerd. Borduren en kruisjessteken zijn niet helemaal hetzelfde. Hier in België maken ze precies vaker het onderscheid door het specifiek te omschrijven. Borduren (die halve steken ipv kruisjessteken) gaat me bijvoorbeeld minder goed af. Daar krijg ik maar zelden een mooi resultaat mee.

    Ikhartje(0) deze reactie

    zwartraafje Beantwoorden

Reageer op: Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen?

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten