26 november 2018

Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen?

Als iemand mij vraagt wat ik graag doe in mijn vrije tijd, dan is mijn antwoord steevast: lezen! Maar goed, er zijn nog meer dingen die ik leuk vind om te doen naast lezen. Zoals een mooie film kijken, op Netflix, of in de bioscoop zelf.

Ik ga graag naar de stad, om te shoppen, laat ik daar maar meteen eerlijk over zijn! Ik ben dol op drogisterijen, kledingwinkels en parfumerieën. Daarnaast slenter ik ook graag door straatjes en parken om mijn hoofd leeg te maken. Tussen het wandelen/shoppen door drink ik graag een cappuccino, liefst met (warme) appeltaart!

Daarnaast hou ik ook van…

Kleuren met Polychromos kleurpotloden. Ik kleur graag gebouwen en landschappen in en dat het liefst zo gedetailleerd mogelijk. Ik gebruik dan foto’s als inspiratie en leidraad voor de kleuren die ik kies.

Ik ben ook dol op gamen. Op Facebook speel ik Kitchen Scramble en op mijn laptop heb ik Sims 4 staan met een aantal extra gamepacks. Sims 4 is tijdrovend. Ik vind het bouwen en inrichten van huizen het allerleukste onderdeel van het spel, maar het vreet mijn tijd wel op.

Naast zelf bloggen, ben ik ook dol op het lezen van blogs van anderen. Ik volg er tientallen en ik kijk ook graag naar diverse vloggers voor het slapengaan op mijn tablet.

Wat doe jij graag in je vrije tijd naast lezen? 

13 reacties

 • 26 november, 2018 om 20:00
  Lalagè

  Het duurde echt lang voor ik herkende wat er op de foto staat 😉

  Zelf houd ik erg van wandelen in het bos en ik ga ook graag uit naar film, theater, dans, concert. • 27 november, 2018 om 12:09
  Geertrude

  Ik had vroeger altijd in mijn ‘bio’ op blogs en social media staan ‘in het bezit van veel te veel hobby’s’ en dat is eigenljk nog steeds zo. Ik brei veel (op dit moment even niet omdat ik last heb van mijn handen) en verder ben ik graag bezig met andere soorten handwerken (haken, borduren, naaien), fotografie, bloggen (ook de technische kant, het ontwerp aanpassen), schrijven, tuinieren en koken. Om maar wat te noemen 😉
  Aan winkelen heb ik een hekel (vooral als ik schoenen of kleding nodig heb), maar in de stad rondlopen vind ik inderdaad ook leuk. Beetje mensen kijken, beetje denken.  • 27 november, 2018 om 21:49
   Leesdame

   Inderdaad veel hobby’s, maar wel leuk, want er is altijd wel iets waar je uit kunt kiezen wat je leuk vindt om te doen 🙂 • 27 november, 2018 om 20:08
  Annelies

  Ik heb eigenlijk veel te veel hobby’s en liefhebberijen voor die 24 uur die een dag telt. Dat slapen er daar één van is, helpt natuurlijk ook niet 🙂 Verder sport ik zo’n 4 x per week, hou ik van bullet journallen en art journallen, fotograferen, wandelen, films kijken, muziek beluisteren, … Genoeg hobby’s om mijn hele leven mee te vullen, alleen moet ik ook nog 38u per week werken 🙂 • 28 november, 2018 om 10:42
  Nicole Orriëns

  Ik ben dol op bloggen! En ik blog dan ook weer over de boeken ik lees. Zo combineer ik deze twee hobby’s. Daarnaast ga ik elke ochtend hardlopen. • 29 november, 2018 om 12:02
  Evi

  Lekker koken en nieuwe recepten uitproberen. Iets onverwachts bij elkaar in de pan gooien en kijken wat het oplevert. En lekker de bossen in met de hond en mijn fototoestel. En proberen wat leuke actiefotos te maken. En bloggen uiteraard! 🙂 • 14 december, 2018 om 15:24
  zwartraafje

  Naast lezen en bloggen over wat ik lees hou ik er ook van om af en toe te knutselen. Handwerk zoals breien, haken en kruisjessteken maar ook het knutselen van kaartjes, bladwijzers, boekjuweeltjes, … dat soort zaken. Verder hou ik ook van films en series kijken (al doe ik beide eigenlijk nog maar heel weinig), van bijpraten met vriendinnen, van wandelen in het natuurgebied in onze buurgemeente (dat laatste doe ik te weinig nu ik nog meer last heb van mijn lichaam). Ook probeer ik af en toe nieuwe recepten uit. Vroeger speelde ik ook een aantal spelletjes op Facebook. Daar heb ik zelfs een heel lieve vriendin door leren kennen maar de laatste jaren speel ik eigenlijk geen spelletjes meer. Wel ben ik opnieuw vaker kaartjes en brieven beginnen schrijven.  • 14 december, 2018 om 18:13
   Leesdame

   Wat een leuke bezigheden allemaal! Kruisjessteken is toch wat wij borduren noemen?   • 22 februari, 2019 om 19:57
    zwartraafje

    Oops, ik zie nu pas dat je hierop had gereageerd. Borduren en kruisjessteken zijn niet helemaal hetzelfde. Hier in België maken ze precies vaker het onderscheid door het specifiek te omschrijven. Borduren (die halve steken ipv kruisjessteken) gaat me bijvoorbeeld minder goed af. Daar krijg ik maar zelden een mooi resultaat mee.Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: