Mijn grootste miskopen

miskopenOok ik koop heel af en toe iets waarvan ik later denk: “waarom heb ik dat gekocht?!” Niet alleen met kleding, maar ook met boeken. Vandaag mijn grootste miskopen qua boeken.

Ooit kwam ik in de boekhandel het Leeslogboek tegen. Ik vond het een geweldig logboek en het zag er heel gaaf uit met tabladen, lijsten, quotes, verlanglijstjes etc. Nu jaren later heb ik in dit logboek slecht 5x iets geschreven. Leeservaringen kon ik met mijn grote handschrift niet kwijt op vijf regels en eerlijk gezegd vergat ik altijd het logboek te pakken. Nu na zes jaar durf ik wel te zeggen dat het een miskoop was.

Nu komen twee boeken van één schrijfster… De mannentester & Het grote Heleen van Royen zomerboek… De naam van de schrijfser hoef ik er al niet meer bij te schrijven. Jammer dat ik mijn blog nog niet had tijdens het lezen van De mannentester…. Ik vind het één van de slechtste boeken die ik ooit heb gelezen. Het begint op zich best leuk, maar al gauw wordt het verhaal een ongeloofwaardige brij van bizarre omstandigheden.

Het grote HvR zomerboek heb ik gekocht uit pure nieuwsgierigheid en omdat ik iets simpels zocht voor warme zomerdagen (die er niet waren). De prijs vind ik voor een “zomerboek” vrij prijzig (€12,50) en komt voor mijn gevoel niet overeen met de inhoud van het zomerboek. Goed, voor op het strand was dit boek misschien wel lekker bladermateriaal, maar ik ben eigenlijk nog niemand tegengekomen die dit gehele zomerboek helemaal heeft doorgewerkt. Bij mij bleef het ook bij bladeren. Ik heb wel meer te doen dan een kleurplaat kleuren en vragenlijstjes doorwerken.

Bij een of andere doe-het-zelver vond ik een handig leeslampje wat je aan het boek kan klikken met een soort klem en dan heb je geen leeslamp meer nodig en kan je dus overal lezen in het donker… Op harde kaften bleef dit lampje niet zitten, het schoot zelfs een keer door de kamer. Het lichtje zelf is heel irritant, vooral voor mensen die naast je zitten/liggen. Denk aan paskamerverlichting! En mijn ogen werden er heel moe van. Ligt al jaren in een laatje in de kamer.

De Bookseat durf ik geen miskoop te noemen, maar de Bookseat ligt al meer dan een jaar te verstoffen bovenop de kast. Eerst gebruikte ik de Bookseat dagelijks en ik vond de uitvinding van de eeuw! Maar al gauw las ik mijn boeken weer normaal. De Bookseat werd stoffig en vuil van het gesleep van hot naar her. Ook viel de Bookseat een keer van de tuintafel met het boek er nog ingeklemd. Samen vielen ze in de natte bladeren, met (natuurlijk) het boek onderop.

In een ander blog kon je al lezen dat het Leeskussen ook een gigantische miskoop was. Het Leeskussen zou volgens de verpakkingstekst heerlijk comfortabel zijn. En inderdaad, mijn kat ligt er graag op…


Reageer op: Mijn grootste miskopen

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten