On top van Anna Nooshin

on-top coverEen boek vol foto’s, anekdotes, tips en het levensverhaal van Anna Nooshin. ‘On top’ is een boek van en over een succesvolle jonge vrouw, die vol energie haar weg naar de top beschrijft.

Boeiend en luchtig schrijft Anna over hoe ze als kind vanuit Iran in Nederland kwam wonen. Hoe ze als asielzoeker in Nederland terechtkwamen in een asielzoekerscentrum en later een verblijfsvergunning kreeg. Ze schrijft over school, haar ambities en bijbaantjes.  Natuurlijk ook over het ontstaan van haar succesvolle site: NSMBL en hoe je slim en zakelijk onderneemt.

Anna Nooshin bewijst met haar boek dat je dromen werkelijkheid kunt laten worden. Toegegeven, ze is dan ook echt een doorzetter geweest met de meest vreemde bijbaantjes. Uiteindelijk werd ze eigen ondernemer en begon een online magazine over alles wat vrouwen inspireert. Voor haar site zit ze op de eerste rang bij modeshows, bezoekt ze grote steden en draagt ze designkleding. Een succesformule en haar visie deelt ze in haar eigen en eerste boek: ‘On top’.

Niet alleen ondernemerschap, maar ook tips over relaties, oplossen van problemen, gedrag bij sollicitaties en omgaan met social media passeren de revue. Interessant vond ik het stukje over Instagram. Iets wat Instacraptalk genoemd wordt door Anna. Vrijwel alles op haar Instagram is ingepland,  vaak een paar dagen eerder al gemaakt en elke foto wordt met studie geschoten. Tja, dan is mijn Instagram een stuk anders ingericht. Rommelig, slechte belichting, van alles wat, geen structuur, maar in vergelijking met Anna kan ik oprecht zeggen dat mijn Instagram puur en echt is. 😉

Ik vond het een leuk boek, met leuke foto’s. Anna is soms erg tegenstrijdig, maar daar waarschuwt ze in het voorwoord al voor. Wat ik interessant vond, was hoe zij tegen problemen aankijkt. Denk in oplossingen, is er geen oplossing te vinden, is het dan wel een probleem?!

Of… als iets een probleem is, kom dan niet aan met vragende antwoorden, maar praat dan in oplossingen. Dan weet de ander wat hij of zij kan doen om het te veranderen. Daar zit wel wat in. Voorbeeldje: ‘Binnen een uur af krijgen is moeilijk, snap je dat?’ Ja, dat snapt diegene, maar wat wil je dan?! Je kunt dan ook zeggen: ‘Binnen een uur af krijgen is lastig, maar als ik hulp kan krijgen, of tien minuten extra de tijd krijg, dan gaat het zeker lukken!’. Dat is praten in oplossingen en dat kun je op veel manieren toepassen. Vond ik een hele handige en interessante visie.

‘On top’ is leuk als je een succesvol blog of magazine leidt. Als je eigen ondernemer bent, of als je gewoon (net als ik) nieuwsgierig bent naar het leven van Anna Nooshin, de vrouw achter: NSMBL 

 

 


Reageer op: On top van Anna Nooshin

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten