5 juni 2021

10 jaar Leesdame: win een boek naar keuze

Wie jarig is, die trakteert natuurlijk! Je kan de gehele week meedoen om een boek naar keuze te winnen. Daar hoef je niet gek veel voor te doen. Ik hoop echter wel op oprechte reacties van mensen die ook daadwerkelijk mijn blog leuk vinden. Prijsvraag-toeristen mogen dus doorklikken!

Je hoeft dus geen Instagram, Twitter of Facebook te hebben dit keer. Ik loot met een lootmachine, heb je gewonnen, dan mag je dus een boek naar keuze uitzoeken. Daar zit wel een grens aan en dat is een maximaal bedrag van 22 euro.

Wat mag je hiervoor doen

 1. In de reacties stel je jezelf voor en vertel je hoelang je mijn blog al volgt en waarom.
 2. Laat een geldig e-mailadres achter in het juiste veld waarop ik je kan bereiken
 3. Vlaamse lezers mogen natuurlijk ook meedoen, maar ik zou het fijn vinden als ik dan het boek naar een Nederlands postadres kan sturen. Bijvoorbeeld naar een vriend/familielid van jou die in Nederland woont. Het is niet verplicht, maar meer een suggestie om het verzendproces wat gemakkelijker te maken.

Je kan meedoen tot en met zondag 13 juni 2021. Maandag 14 juni mail ik de winnaar. Ik bestel en betaal jouw gekozen boek en laat het bij jou bezorgen. Ik gebruik daarna jouw postadres eenmalig, zodat ik het boek kan versturen.

Is het boek naar jouw keus niet op dat moment verkrijgbaar, dan zoeken we samen een ander boek uit.

Veel succes en ik wil je bedanken voor het feit dat je vandaag op mijn blog bent en samen met mij dit 10-jarig jubileum viert!

Deze winactie is gesloten. De prijs is verzonden naar Liesbeth. Gefeliciteerd!

22 reacties

 • 5 juni, 2021 om 19:21
  Annelies

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag, Luna! Ik volg jou en je blog al héél erg lang. Misschien wel van in het begin al? Jouw blog was in elk geval één van de eerste boekenblogs die ik ontdekte toen ik zelf ging boekbloggen. Mijn blog is niet meer, maar die van jou is nog steeds alive and kicking! Hopelijk geniet jij nog lang van het bloggen zodat wij er ook nog lang van kunnen genieten. (Ik heb helaas geen Nederlands postadres, het spijt me!)  • 5 juni, 2021 om 19:51
   Leesdame

   Dank je wel voor je lieve woorden Annelies. Ik mis nog steeds jouw Boekboetiek 🙂

   Het is niet verplicht om een Nederlands postadres te hebben, dat maakt voor je winkansen niks uit. Het is meer een soort suggestie. In het verleden gaf ooit een Vlaamse winnaar het postadres op van een vriendin/kennis/familielid uit Nederland, dat bracht mij toen op het idee om in het vervolg deze voorkeur erbij te zetten. • 5 juni, 2021 om 20:05
  Liesbeth

  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum!
  Ik wens je nog vele mooie jaren en boeken toe.
  Ik ben nu voor het eerst op je blog, eerder kende ik het niet.
  Ik heb even rondgekeken, en het ziet er leuk uit. Vooral het kleurgebruik.

  Groetjes van Liesbeth Jochemsen • 5 juni, 2021 om 20:26
  JN Kingma Postma

  Gefeliciteerd. Ik kende je niet. Maar vind je blog erg mooi. Graag doe ik mee aan je
  Mooie winactie. Ikzelf houdt ontzettend van lezen en recenseren • 5 juni, 2021 om 22:52
  Daphne

  Hoi! Ik ben Daphne van @bookishcrimes. Gefeliciteerd met je 10-jarige jubileum! Dat is al een hele tijd, wauw. Ik volg je al een tijdje op Instagram, maar ben nu voor het eerst op je blog. Wat een leuke plek is het hier. En wat een leuke actie die je organiseert ???? Ik waag dan ook graag mijn kans. ???? • 6 juni, 2021 om 08:51
  Lalagè

  Van harte gefeliciteerd met dit kroon-jubileum! Je bent een voorbeeld voor mij 🙂 want ik las je al voordat ik zelf in 2013 begon met boekbloggen.
  Deze keer loot ik niet meer, want je hebt me eerder al een boek gegeven en dat was geweldig: Zondagskind van Judith Visser.

  Ik hoop dat je nog lang plezier houdt in het bloggen en dat je nog heel veel mooie boeken mag ontdekken.  • 8 juni, 2021 om 20:13
   Leesdame

   Lieve woorden Lalagè, ik lees jouw recensies ook heel graag, want je beschrijft altijd zo goed wat je voelt en vindt na het lezen van een boek. • 6 juni, 2021 om 09:30
  Willem de Wal

  Eerlijk gezegd kende ik je blog nog niet, maar ben blij dat ik hem heb ontdekt, ben lid van een aantal leesgroepen op facebook, ben altijd op zoek naar boeken tips, nieuws, en reacties van andere lezers. • 6 juni, 2021 om 10:00
  Nakita

  Ik volg je al een paar jaar! Kom soms op je site terecht door dezelfde interesse in dezelfde genres 🙂 • 6 juni, 2021 om 10:56
  watleestjeanine

  Ik loot niet mee, ik gun iemand anders een boek, maar: wat een tijd al, gefeliciteerd!! • 7 juni, 2021 om 07:22
  Anne

  10 jaar jouw bestaat Blog wat een mijlpaal! Gefeliciteerd. Ik volg jouw blog sinds juli 2017, misschien ook wel langer maar ik vond nog een oude mail van 15 juli 2017 ???? over Mascha’s Planner ????
  Ik houd van boeken lezen en vind het ook leuk om recensies te lezen dus zoek ook nog wel eens terug in jouw archief als ik het boek pas stuk later ontdek….
  En via jouw blog blijf ik op de hoogte wat er zoal uitkomt.
  Succes en op naar het volgende jubileum!  • 8 juni, 2021 om 20:09
   Leesdame

   Ja, Mascha’s planner haha, dat was in 2017. Ik heb die planner niet eens volgemaakt, de structuurplanner van haar concurrente bevalt me een stuk beter 😉 • 8 juni, 2021 om 16:49
  zwartraafje

  Hipperdepip! Wat gaat het snel. Proficiat met je tinnen blogverjaardag. Het is precies een beetje gek om mezelf voor te stellen vermits ik je al een hele poos volg (al weet ik eigenlijk niet exact hoe lang) maar hier gaan we.

  Hoi! Ik ben Liesbet en ik blog bijna 15jaar onder de naam Zwartraafje over mijn favoriete onderwerpen: boeken en Harry Potter. Al heb ik het ook af en toe over creatieve knutselprojecten. Ik vind het heerlijk om allerlei bizarre lijstjes samen te stellen voor mijn blog. Maar eigenlijk doe ik dat offline ook. Ik heb niet alleen een zwak voor boeken, Harry Potter en lijstjes maar ook voor mooie bladwijzers, notitieboekjes, traditionele post (zowel lange brieven als vrolijke kaarten), …

  Ik wist niet meteen hoe ik moest formuleren waarom ik jouw blog al een aantal jaren volg maar denk dat het komt doordat jouw online plekje aanvoelt als een rustige verwelkomende plek. Klinkt dat een beetje logisch? • 13 juni, 2021 om 08:24
  Corrie

  Goeiemorgen leesdame, ik heb me een minuut geleden aangemeld voor uw nieuwsbrief. Ik kwam hierop omdat ik ook geabonneerd ben op de brief van Lalage. Ik ben altijd met boeken en lezen bezig. Ook schrijven is mijn hobby. De naam “ leesdame” viel me op, ik vind dit zo’n leuke naam en vooral omdat u uw 10-jarig jubileum viert. Van harte proficiat hiermee.Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: