10 jaar Leesdame: win een boek naar keuze

Wie jarig is, die trakteert natuurlijk 🙂 Je kan de gehele week meedoen om een boek naar keuze te winnen. Daar hoef je niet gek veel voor te doen. Ik hoop echter wel op oprechte reacties van mensen die ook daadwerkelijk mijn blog leuk vinden. Prijsvraag-toeristen mogen dus doorklikken 😛

Je hoeft dus geen Instagram, Twitter of Facebook te hebben dit keer. Ik loot met een lootmachine, heb je gewonnen, dan mag je dus een boek naar keuze uitzoeken. Daar zit wel een grens aan en dat is een maximaal bedrag van 22 euro.

Wat mag je hiervoor doen

 1. In de reacties stel je jezelf voor en vertel je hoelang je mijn blog al volgt en waarom.
 2. Laat een geldig e-mailadres achter in het juiste veld waarop ik je kan bereiken
 3. Vlaamse lezers mogen natuurlijk ook meedoen, maar ik zou het fijn vinden als ik dan het boek naar een Nederlands postadres kan sturen. Bijvoorbeeld naar een vriend/familielid van jou die in Nederland woont. Het is niet verplicht, maar meer een suggestie om het verzendproces wat gemakkelijker te maken.

Je kan meedoen tot en met zondag 13 juni 2021. Maandag 14 juni mail ik de winnaar. Ik bestel en betaal jouw gekozen boek en laat het bij jou bezorgen. Ik gebruik daarna jouw postadres eenmalig, zodat ik het boek kan versturen.

Is het boek naar jouw keus niet op dat moment verkrijgbaar, dan zoeken we samen een ander boek uit.

Veel succes en ik wil je bedanken voor het feit dat je vandaag op mijn blog bent en samen met mij dit 10-jarig jubileum viert!

Deze winactie is gesloten. De prijs is verzonden naar Liesbeth. Gefeliciteerd!


22 reacties

 • 5 juni, 2021 om 19:21
  Annelies zegt:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag, Luna! Ik volg jou en je blog al héél erg lang. Misschien wel van in het begin al? Jouw blog was in elk geval één van de eerste boekenblogs die ik ontdekte toen ik zelf ging boekbloggen. Mijn blog is niet meer, maar die van jou is nog steeds alive and kicking! Hopelijk geniet jij nog lang van het bloggen zodat wij er ook nog lang van kunnen genieten. (Ik heb helaas geen Nederlands postadres, het spijt me!)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

  • 5 juni, 2021 om 19:51
   Leesdame zegt:

   Dank je wel voor je lieve woorden Annelies. Ik mis nog steeds jouw Boekboetiek 🙂

   Het is niet verplicht om een Nederlands postadres te hebben, dat maakt voor je winkansen niks uit. Het is meer een soort suggestie. In het verleden gaf ooit een Vlaamse winnaar het postadres op van een vriendin/kennis/familielid uit Nederland, dat bracht mij toen op het idee om in het vervolg deze voorkeur erbij te zetten.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 5 juni, 2021 om 20:05
  Liesbeth zegt:

  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum!
  Ik wens je nog vele mooie jaren en boeken toe.
  Ik ben nu voor het eerst op je blog, eerder kende ik het niet.
  Ik heb even rondgekeken, en het ziet er leuk uit. Vooral het kleurgebruik.

  Groetjes van Liesbeth Jochemsen

  Ikhartje(1) deze reactie

  Liesbeth Beantwoorden

 • 5 juni, 2021 om 20:26
  JN Kingma Postma zegt:

  Gefeliciteerd. Ik kende je niet. Maar vind je blog erg mooi. Graag doe ik mee aan je
  Mooie winactie. Ikzelf houdt ontzettend van lezen en recenseren

  Ikhartje(1) deze reactie

  JN Kingma Postma Beantwoorden

 • 5 juni, 2021 om 22:52
  Daphne zegt:

  Hoi! Ik ben Daphne van @bookishcrimes. Gefeliciteerd met je 10-jarige jubileum! Dat is al een hele tijd, wauw. Ik volg je al een tijdje op Instagram, maar ben nu voor het eerst op je blog. Wat een leuke plek is het hier. En wat een leuke actie die je organiseert ???? Ik waag dan ook graag mijn kans. ????

  Ikhartje(1) deze reactie

  Daphne Beantwoorden

  • 8 juni, 2021 om 20:11
   Leesdame zegt:

   Dank je wel Daphne, leuk dat je nu ook mijn site ontdekt, welkom 🙂

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 6 juni, 2021 om 08:51
  Lalagè zegt:

  Van harte gefeliciteerd met dit kroon-jubileum! Je bent een voorbeeld voor mij 🙂 want ik las je al voordat ik zelf in 2013 begon met boekbloggen.
  Deze keer loot ik niet meer, want je hebt me eerder al een boek gegeven en dat was geweldig: Zondagskind van Judith Visser.

  Ik hoop dat je nog lang plezier houdt in het bloggen en dat je nog heel veel mooie boeken mag ontdekken.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Lalagè Beantwoorden

  • 8 juni, 2021 om 20:13
   Leesdame zegt:

   Lieve woorden Lalagè, ik lees jouw recensies ook heel graag, want je beschrijft altijd zo goed wat je voelt en vindt na het lezen van een boek.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 6 juni, 2021 om 09:30
  Willem de Wal zegt:

  Eerlijk gezegd kende ik je blog nog niet, maar ben blij dat ik hem heb ontdekt, ben lid van een aantal leesgroepen op facebook, ben altijd op zoek naar boeken tips, nieuws, en reacties van andere lezers.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Willem de Wal Beantwoorden

 • 6 juni, 2021 om 10:00
  Nakita zegt:

  Ik volg je al een paar jaar! Kom soms op je site terecht door dezelfde interesse in dezelfde genres 🙂

  Ikhartje(2) deze reactie

  Nakita Beantwoorden

 • 6 juni, 2021 om 10:56
  watleestjeanine zegt:

  Ik loot niet mee, ik gun iemand anders een boek, maar: wat een tijd al, gefeliciteerd!!

  Ikhartje(1) deze reactie

  watleestjeanine Beantwoorden

 • 7 juni, 2021 om 07:22
  Anne zegt:

  10 jaar jouw bestaat Blog wat een mijlpaal! Gefeliciteerd. Ik volg jouw blog sinds juli 2017, misschien ook wel langer maar ik vond nog een oude mail van 15 juli 2017 ???? over Mascha’s Planner ????
  Ik houd van boeken lezen en vind het ook leuk om recensies te lezen dus zoek ook nog wel eens terug in jouw archief als ik het boek pas stuk later ontdek….
  En via jouw blog blijf ik op de hoogte wat er zoal uitkomt.
  Succes en op naar het volgende jubileum!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anne Beantwoorden

  • 8 juni, 2021 om 20:09
   Leesdame zegt:

   Ja, Mascha’s planner haha, dat was in 2017. Ik heb die planner niet eens volgemaakt, de structuurplanner van haar concurrente bevalt me een stuk beter 😉

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 8 juni, 2021 om 16:49
  zwartraafje zegt:

  Hipperdepip! Wat gaat het snel. Proficiat met je tinnen blogverjaardag. Het is precies een beetje gek om mezelf voor te stellen vermits ik je al een hele poos volg (al weet ik eigenlijk niet exact hoe lang) maar hier gaan we.

  Hoi! Ik ben Liesbet en ik blog bijna 15jaar onder de naam Zwartraafje over mijn favoriete onderwerpen: boeken en Harry Potter. Al heb ik het ook af en toe over creatieve knutselprojecten. Ik vind het heerlijk om allerlei bizarre lijstjes samen te stellen voor mijn blog. Maar eigenlijk doe ik dat offline ook. Ik heb niet alleen een zwak voor boeken, Harry Potter en lijstjes maar ook voor mooie bladwijzers, notitieboekjes, traditionele post (zowel lange brieven als vrolijke kaarten), …

  Ik wist niet meteen hoe ik moest formuleren waarom ik jouw blog al een aantal jaren volg maar denk dat het komt doordat jouw online plekje aanvoelt als een rustige verwelkomende plek. Klinkt dat een beetje logisch?

  Ikhartje(0) deze reactie

  zwartraafje Beantwoorden

 • 13 juni, 2021 om 08:24
  Corrie zegt:

  Goeiemorgen leesdame, ik heb me een minuut geleden aangemeld voor uw nieuwsbrief. Ik kwam hierop omdat ik ook geabonneerd ben op de brief van Lalage. Ik ben altijd met boeken en lezen bezig. Ook schrijven is mijn hobby. De naam “ leesdame” viel me op, ik vind dit zo’n leuke naam en vooral omdat u uw 10-jarig jubileum viert. Van harte proficiat hiermee.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Corrie Beantwoorden

Reageer op: 10 jaar Leesdame: win een boek naar keuze

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten