21 cadeautips waar je een boekliefhebber erg blij mee maakt!

sinterklaas Nog een paar weekjes en het is pakjesavond! Heel leuk, maar soms zo moeilijk om voor iemand een cadeautje te verzinnen, zeker als het last minute moet. Bij een boekenliefhebber lijkt het natuurlijk voor de hand liggend om een boekenbon te geven, want ja, daar zijn we als lezers uiteraard heel blij mee! Maar er zijn nog meer leuke cadeautjes waar je menig boekliefhebber en/of blogger blij mee maakt!

Ik stelde een lijst samen van toffe cadeautjes, die prima passen in het leven van een (bloggende) lezer. Vier je geen Sinterklaas? Dan kan je deze lijst later als inspiratie voor kerstboomcadeautjes gebruiken!

1. Mooie pennen en andere schrijfartikelen.
2. Notitieboekjes voor alles wat we willen onthouden.
3. Washi-tape  en stickers om planningen mee op te leuken.
4. Boekenleggers in alle soorten en maten.
5. Een mok met een passende tekst.
6. Een setje met allerlei soorten thee.
7. Of een setje met allerlei sachetjes koffie voor niet theedrinkers.
8. Een chocolademelk pakket.
9. Een geurkaars voor naast ons leesplekje.
10. Een hoes voor een e-reader.
11. Een (proef) abonnement op een tijdschrift naar keuze
12. Een planner (voor bloggers)
13. Een maandkalender met een boeken-thema
14. Een scheurkalender met een boeken-thema (ooit had ik er een van Annie M.G. Schmidt)
15. Bookjournal (hier kan een lezer al zijn of haar boeken in bijhouden en nog veel meer)
16. Een grote draagtas met passende opdruk voor de boekenmarkten
17. Een hip fleece dekentje voor koude winteravonden.
18. Een reep Tony Chocolonely.
19. Een bioscoopbon voor die ene toffe boekverfilming die in de bios draait.
20. Haarelastiekjes en haarbanden,  haren voor de ogen is niet handig tijdens het lezen.
21. Zo’n kleurrijke, decadente doos tissues voor de emotionele leesmomenten.

Later deze maand ook een blogpost voor passende Sint gedichtjes!


3 reacties

Reageer op: 21 cadeautips waar je een boekliefhebber erg blij mee maakt!

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten