Life hacks van Sarah Devos

life hacks coverTegenwoordig lees en verzamel ik life hacks. Kleine en eenvoudige dingetjes om het leven makkelijker te maken. Maar ook trucs waar we nooit bij stil staan. Sarah Devos probeerde 200 life hacks uit en bundelde haar ervaringen in een boek.

Met veel foto’s en een zeer korte uitleg loodst Sarah je door een verzameling van life hacks heen. Ze probeerde eerst alle life hacks uit en dus kon ze met volle overtuiging schrijven dat het daadwerkelijk werkt. Veel tips lagen voor de hand, maar Sarah deelt ook zeker life hacks waar we nog niet opgekomen waren.

Dat je muffe stofzuigerlucht kunt verbloemen door waspoeder op te zuigen wisten we al. Maar dat je de onderkant van een tuintafel prima kunt gebruiken voor een hangmat als je een gebrek aan bomen hebt was nieuw voor me. Of dat je oude contactlensdoosjes kunt vullen met vloeibare make up als je op reis gaat stond ik ook niet bij stil.

Een zaklamp op je arm binden, zodat je in een donkere ruimte én licht hebt én je handen vrij hebt is ook een goeie! Zo werkt Sarah life hacks af in bepaalde categorieën. Bijvoorbeeld huishoudtips, maar ook tips voor onderweg en in communicatie met anderen.

Het boek bevat weinig tekst, omdat de foto’s voor zichzelf spreken. Het is geen leesboek, eerder een bladerboek voor op tafel. Ik vond het een leuk en ludiek boek en heb er zeker wat van opgestoken. Het boek is vooral leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven en om met een groep vrienden/familie door te bladen op een gezellige avond, met ‘o ja’ gevoel als je een life hack tegenkomt waar je nooit aan gedacht hebt. Een echt ‘gezelschapsboek’ dus!


2 reacties

 • 17 november, 2015 om 18:29
  saartje zegt:

  Lijkt me een heel leuk boek. Ik heb op mijn Pinterest-pagina ook een bord vol life hacks die ik ooit wel eens wil proberen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  saartje Beantwoorden

 • 18 november, 2015 om 10:11
  Rowan zegt:

  Haha, dit klinkt wel als iets voor mij! Het is ook een heel leuk cadeautje denk ik!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Rowan Beantwoorden

Reageer op: Life hacks van Sarah Devos

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten