31 december 2013

Beste wensen voor 2014…

beste wensen 2014

Lieve lezers van mijn blog…

We kunnen de uren gaan aftellen, nog even en  2013 is verleden tijd. Een prachtig jaar voor mij als boekblogger, met als klap op de vuurpijl de verhuizing naar mijn eigen domein. Het was ook een prachtig leesjaar, waarin ik mijn leesrecord verbroken heb.

Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om wat mensen te bedanken. Allereerst de makers achter deze site, want zonder hun zou er geen Leesdame.nl zijn!

Zij zijn dagelijks aanwezig achter de schermen, om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Lieve Rik en Saskia, ik ben heel blij met jullie hulp en ik ben dankbaar voor alles wat jullie voor mij doen!

Ik wil natuurlijk ook al mijn lezers bedanken, jullie dus! Voor het vertrouwen, de gezelligheid en alle lieve reacties die jullie overal voor me achterlaten. En tenslotte wil ik alle behulpzame pr-dames van diverse uitgeverijen bedanken. Dankzij jullie vertrouwen en interesse in mijn blog kan ik in een rap tempo over veel actuele boeken bloggen.

Ik wens jullie allemaal een gezond, sprankelend en inspiratievol 2014 toe! ***

Leesdame

10 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: