18 oktober 2021

Booktober, dag 18: herordenen

Tijdens booktober deel ik tips om meer uit je leesleven te halen!

Zo heel af en toe haal ik mijn boekenkast leeg en sorteer ik alles opnieuw. Eerst stonden alle auteurs bij elkaar, maar ik heb ook een keer op kleur gesorteerd. Sinds ik digitaal lees zit dit kleurensysteem er nog steeds in. Digitaal organiseer ik het ook graag goed. Zo heb ik op mijn e-reader “verzamelingen” aangemaakt. Ik heb bijvoorbeeld een mapje met boeken die ik deze maand wil lezen. Herordenen maakt je hoofd leeg, creëert overzicht en het is erg leuk om boeken tegen te komen waarvan je niet meer wist dat je ze had…

3 reacties

 • 18 oktober, 2021 om 09:55
  Niek Chen zegt:

  Ordenen is een heerlijke bezigheid. Zouden boekenliefhebbers nu vaker van ordenen houden dan mensen die niet van boeken houden?


  Niek Chen
  Beantwoorden

 • 18 oktober, 2021 om 21:05
  Leesdame zegt:

  Nou, ik weet toevallig dat filmliefhebbers dit ook graag doen met hun dvd- en blueraycollectie 😉


  Leesdame
  Beantwoorden

  • 19 oktober, 2021 om 18:55
   Niek Chen zegt:

   Oh daar zeg je wat. Het zijn natuurlijk verzamelaars die van ordenen houden. 😀


   Niek Chen
   Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: