Cadeautips voor iedereen!

cadeautipHet is bijna kerst en wil je graag nog een leuk boek kopen voor iemand? Ik geef je hier nog gauw wat last-minute boekentips voor het gehele gezin!

Moeders:

Voor alle moeders:
Moe is moe (maar voldaan) van Irene Wing Easton
Een leuk boek voor en over drukke moeders. Irene is zelf ook een (drukke) moeder en schreef op leuke wijze over het moederschap!

Moeders die weinig tijd hebben, maar toch even willen lezen:
111x Daphne van Daphne Deckers
Korte verhaaltjes van Daphne Deckers over haar gezin en werk

Moeders die op zoek zijn naar spanning:
Medelijden met de duivel van Violet Le Roy
Een thriller die op alle vlakken gewoon goed is!

Vaders:

Voor aanstaande vaders:
Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt van Kluun
Een leuk en grappig boekje over het (aankomende) vaderschap en dat in de scherpe rauwe stijl zoals we van Kluun gewend zijn!

Voor vaders die tussen kerst en oud en nieuw lekker vrij zijn:
Mannen die vrouwen haten van Stieg Larson
Deze dikke spannende thriller doet het bij mannen vrij goed

Voor vaders die eigenlijk niet zo graag lezen:
Taal is zeg maar echt mijn ding van Paulien Cornelisse
Dit grappige boekje over taalfeitjes en grappige taalmisverstanden doet het altijd wel goed.

Dochters:

Voor de tienerdochter die van spanning houdt:
Verstrikt van Mel Wallis de Vries
Een sterke young adult thriller

Voor de wat oudere dochter die graag wegduikt in een fantasiewereld:
De Hongerspelen van Suzanne Collins
Een zeer goed licht fantasie-verhaal voor young adults, maar ook voor volwassenen!!!

Voor dochters die nog vroeg naar bed toe moeten:
Minoes van Annie M.G. Schmidt
Gouwe ouwe, die het nog altijd goed blijft doen!

Zonen:

Voor de zoon die lezen dus echt niet cool vindt!
Geen boek van geen schrijver
De hele sfeer is verpest als je dus wel een boek geeft!

Voor de zoon die wel van lezen houdt:
Oorlogsgeheimen van Jacques Vriens
Een spannend oorlogsverhaal wat zich afspeelt in Zuid-Limburg

Voor de zoon die al wat ouder is:
Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 jaar van Sue Townsend
Adrian schrijft een heel dagboek vol over zijn ervaringen met ouder worden en dat zijn ouders hem maar niet willen begrijpen.


2 reacties

 • 19 december, 2011 om 21:49
  Irene Wing Easton zegt:

  Beste Leesdame. Wat een leuke website is dit, ik ga me aanmelden als lid. Verder natuurlijk fantastisch mijn eigen ‘MOE is MOE maar voldaan’ tegen te komen. Het boek gaat over de stress die moeders zichzelf en elkaar aandoen…juist doordat ze zichzelf met elkaar vergelijken. Ik heb het expres met humor doorspekt omdat zo de taboes wat makkelijker boven tafel komen. En natuurlijk korte verhaaltjes want moeders kunnen nooit lang ongestoord lezen toch/
  Leesdame, hartelijk bedankt voor de eer die je mij als schrijfster bewezen hebt.
  Irene Wing Easton.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Irene Wing Easton Beantwoorden

 • 19 december, 2011 om 22:11
  Leesdame zegt:

  Graag gedaan Irene 🙂

  En natuurlijk jij ook bedankt dat je lid wilt worden van mijn blog!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Cadeautips voor iedereen!

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten