31 december 2016

Dag 2016

Het is nu middag. Er wordt al geknald, al mag het pas vanavond. De oliebollen zijn er niet dit jaar, wel een punt vlaai met slagroom. Gisteravond bereikte ik met mijn Goodreads-challenge de 90 boeken. Ik kan dus terugkijken op een inspiratievol 2016, bomvol boeken!

Hoewel veel mensen zeggen dat het aantal boeken wat je leest niet uitmaakt, ben ik toch ontzettend blij met deze 90 boeken. Het zegt veel over hoe ik afgelopen jaar in mijn vel zat en de hoeveelheid rust die ik voor mezelf nam om te kunnen lezen. Voorgaande jaren was dat wel eens anders, dus ik ben dik tevreden als ik terugkijk op dit jaar.

Ik volgde mijn gevoel en blogde op momenten dat het uitkwam. Ik legde nergens druk op en het resultaat was dan ook dat alles lekker liep. Zo heb ik een tijdlang wat oudere boeken gelezen, dan las ik weer veel Dwarsliggers en dan had ik weer periodes dat het druk was qua recensie-boeken. Dit zorgde voor een gevarieerd jaar en omdat het zo gevarieerd was had ik ook steeds volop motivatie. Ik ontdekte ook de wereld van non fictie boeken, met name de boeken over lichaam & geest, lifestyle en mindfulness. Heerlijk om van te leren, maar ook erg leuk en interessant om te recenseren.

Wat nu rest is het afsluiten van 2016. Ik lees vandaag niet, ik vind die 90 boeken wel goed voor dit jaar. Vanaf morgen ga ik weer lezen en een nieuwe Goodreads-Challenge instellen. Voor nu sluit ik af en ga ik Oud & Nieuw vieren, met lekker eten en een drankje en morgen bijkomen. Ik wens jullie allemaal een fijne en veilige jaarwisseling toe!

Dank je wel lieve lezer…
Voor je komst en je reacties die je dit jaar hier achterliet. Dank je wel voor alle boekentips en de gezelligheid op social media. Ik wens je een gezond, gelukkig en leesvol 2017 toe!

Speciale dank aan…
Rik en Sas, voor de technische ondersteuning, maar ook voor alles wat jullie daarnaast voor mij doen. xxx

Judith en Tessa, voor het helpen runnen van de Boekbloggersgroep op Facebook!

En dank je wel lieve Joany, voor de toffe nachtelijke gesprekken als we allebei aan het nachtbraken zijn!  XoXo

12 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: