Dag 2016

vuurwerk 2017Het is nu middag. Er wordt al geknald, al mag het pas vanavond. De oliebollen zijn er niet dit jaar, wel een punt vlaai met slagroom. Gisteravond bereikte ik met mijn Goodreads-challenge de 90 boeken. Ik kan dus terugkijken op een inspiratievol 2016, bomvol boeken!

Hoewel veel mensen zeggen dat het aantal boeken wat je leest niet uitmaakt, ben ik toch ontzettend blij met deze 90 boeken. Het zegt veel over hoe ik afgelopen jaar in mijn vel zat en de hoeveelheid rust die ik voor mezelf nam om te kunnen lezen. Voorgaande jaren was dat wel eens anders, dus ik ben dik tevreden als ik terugkijk op dit jaar.

Ik volgde mijn gevoel en blogde op momenten dat het uitkwam. Ik legde nergens druk op en het resultaat was dan ook dat alles lekker liep. Zo heb ik een tijdlang wat oudere boeken gelezen, dan las ik weer veel Dwarsliggers en dan had ik weer periodes dat het druk was qua recensie-boeken. Dit zorgde voor een gevarieerd jaar en omdat het zo gevarieerd was had ik ook steeds volop motivatie. Ik ontdekte ook de wereld van non fictie boeken, met name de boeken over lichaam & geest, lifestyle en mindfulness. Heerlijk om van te leren, maar ook erg leuk en interessant om te recenseren.

Wat nu rest is het afsluiten van 2016. Ik lees vandaag niet, ik vind die 90 boeken wel goed voor dit jaar 😉 Vanaf morgen ga ik weer lezen en een nieuwe Goodreads-Challenge instellen. Voor nu sluit ik af en ga ik Oud & Nieuw vieren, met lekker eten en een drankje en morgen bijkomen. Ik wens jullie allemaal een fijne en veilige jaarwisseling toe!

Dank je wel lieve lezer…
Voor je komst en je reacties die je dit jaar hier achterliet. Dank je wel voor alle boekentips en de gezelligheid op social media. Ik wens je een gezond, gelukkig en leesvol 2017 toe!

Speciale dank aan…
Rik en Sas, voor de technische ondersteuning, maar ook voor alles wat jullie daarnaast voor mij doen. xxx

Judith en Tessa, voor het helpen runnen van de Boekbloggersgroep op Facebook!

En dank je wel lieve Joany, voor de toffe nachtelijke gesprekken als we allebei aan het nachtbraken zijn 😉  XoXo


12 reacties

Reageer op: Dag 2016

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten