Dagboekkrabbel #2 over kalenders en challenges enzo…

dagboekkrabbel2Allereerst wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen!

Een nieuw jaar, dus ook een nieuwe kalender 🙂 De bucketlistkalender van Elise de Rijck. Op de achterzijde van het velletje stond een opdracht: schrijf je doelen op. Ook Goodreads had me al gemaild. Er moest namelijk een getalletje ingevuld worden bij de challenge voor 2017.

Waar ik sommige mensen gisteren al ijverig al in hun tweede boek zag beginnen, moest ik nog bijkomen van een kater 😉

Dé Goodreads-challenge
Voor mijn gevoel begint het nieuwe jaar dan ook vandaag. Lekker opgeruimd, kerstspullen naar zolder verhuisd. Ik voel me ook weer een stuk beter. De Goodreads-challenge heb ik dit jaar ingezet op 85 boeken. In plaats van de lat hoger te leggen, besloot ik dat ik liever een wat ruimere challenge had.

Ik heb namelijk niet zo trek in de constante melding dat ik ‘behind schedule’ ben op Goodreads. Daarnaast heb ik in december elk vrij uurtje gelezen om mijn challenge te kunnen halen en kwam ik nergens anders meer aan toe. Ik koos dus 85 boeken, een flinke hoeveelheid, maar toch haalbaar en bij te houden.

Ik schreef dit aantal ook op het velletje van de Bucketlistkalender. Samen met nog wat andere wensen voor 2017. Ik besloot het velletje met de opdracht te bewaren in mijn Flow agenda en stopte het tussen de pagina’s van december 2017. Das nog een flink eind weg, maar wel leuk om straks terug te lezen.

Brr koude challenge
Een andere challenge die ik vandaag begonnen ben (tja gisteren had ik er echt geen puf voor) is de ‘Coolchallenge’. De hele maand lag koud (af)douchen. Je begint zoals je altijd begint, warm water, maar je spoelt je daarna af met koud water.

Dat is een opgave kan ik je zeggen. Als je lekker onder warm water staat is het echt bergen verzetten om die warme kraan dicht te draaien. Maar echt, na afloop voel ik me zo energiek en lekker in mijn vel zitten. Dat is het echt waard! Mocht je interesse hebben, je kan hier meer info vinden: klik Het is namelijk een groot project, waar meer mensen aan meedoen dit jaar.

En nu ga ik een boek pakken en eens beginnen aan de reading challenge van 2017 🙂

Wat zijn jouw leesplannen voor dit jaar? 

 

 

 

 

 


3 reacties

 • 2 januari, 2017 om 17:48
  Joanydvv zegt:

  Volgens mijn man douche ik nu al veel te koud hahaha. Als hij na mij gaat douchen moet hij eerst de warme kraan een eind verder open zetten. Leuk idee om dat kalender velletje in je agenda te doen ^^

  Ikhartje(1) deze reactie

  Joanydvv Beantwoorden

  • 2 januari, 2017 om 18:13
   Leesdame zegt:

   Ja zo kom ik het vanzelf tegen hé… Maar wat klinkt december 2017 nog ver weg zeg.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 8 januari, 2017 om 17:08
  Vivian (@VivianvLeeuwen) zegt:

  Ik herken wat je zegt over de Goodreads-challenge! Ik kijk daar expres niet echt naar haha, en heb ‘m ook relatief laag ingesteld dit jaar. Het is voor mij meer een manier om snel te zien hoe veel boeken ik dit jaar heb gelezen dan dat ik echt naar een bepaald aantal streef.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Vivian (@VivianvLeeuwen) Beantwoorden

Reageer op: Dagboekkrabbel #2 over kalenders en challenges enzo…

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten