1 oktober 2016

Dag september & hallo oktober!

September vloog voorbij! De herfst begon officieel, maar het was nog steeds rond de 30 graden (!) deze maand. Het was een leuke maand, met leuke herinneringen. Vandaag kijk ik terug op september en een stukje vooruit naar oktober!

Allereerst deed ik mee aan de ‘September Sequel Maand” van Nerdymommy. Tegenwoordig push ik mezelf niet meer bij challenges, maar ik vind het erg leuk om mee te doen. Ik las één sequel: ‘Verslingerd’ van Lisette Jonkman. Deze themamaand moedigde mij aan om een keer meteen het vervolg op te pakken. Doel geslaagd!

Ik las in september:

Slaap van Haruki Murakami
Verkikkerd van Lisette Jonkman
Verslingerd van Lisette Jonkman
Pizzageur en maneschijn van Lisette Jonkman
Festivalkriebels van Lisette Jonkman
Ik zag Menno van Sandra Bernart
Meisjesboeken van weleer van Kristine Groenhart
Scoop van Iris Houx
De wijsheid achter emotie en gevoel van Wendy van Mieghem

Ik ging naar:

En ik keek op Netflix naar Gilmore Girls, Full House, How I met your mother en de eerste aflevering van Easy. Dat laatste viel me tegen, maar misschien moet ik er nog in komen.

En nu is het oktober…

Ik ga weer meedoen aan Dewey’s Readathon, maar alleen als lezer, niet als cheerleader. Dit keer wil ik iets minder social media doen en meer tijd besteden aan lezen. Deze readathon is op 22 oktober, maar daar hoor je vast nog wel wat over tegen die tijd. Ik doe sowieso ook weer mee aan Boektober en mijn doel is om mijn Goodreads-challenge op peil te krijgen, want daar loop ik een beetje (ahum zes boeken) mee achter.

Ik ga dus lekker veel lezen en ik hoop ook lekker veel te bloggen, want dat schoot er afgelopen maand ook af en toe bij in. Er liggen mooie boeken in het verschiet, dus ik heb er helemaal zin in!

Hoe was jouw septembermaand en waar kijk jij het meest naar uit in oktober? 

1 reactie

  • 3 oktober, 2016 om 20:09
    zwartraafje

    Ik kan zo niet meteen iets specifiek bedenken waar ik ontzettend naar uitkijk in oktober. Behalve dan misschien het einde van de maand want dan begint de Boekenbeurs en daar heb ik echt ontzettend veel zin in.Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: