Dag september & hallo oktober!

september September vloog voorbij! De herfst begon officieel, maar het was nog steeds rond de 30 graden (!) deze maand. Het was een leuke maand, met leuke herinneringen. Vandaag kijk ik terug op september en een stukje vooruit naar oktober!

Allereerst deed ik mee aan de ‘September Sequel Maand” van Nerdymommy. Tegenwoordig push ik mezelf niet meer bij challenges, maar ik vind het erg leuk om mee te doen. Ik las één sequel: ‘Verslingerd’ van Lisette Jonkman. Deze themamaand moedigde mij aan om een keer meteen het vervolg op te pakken. Doel geslaagd!

Ik las in september:
Slaap van Haruki Murakami
Verkikkerd van Lisette Jonkman
Verslingerd van Lisette Jonkman
Pizzageur en maneschijn van Lisette Jonkman
Festivalkriebels van Lisette Jonkman
Ik zag Menno van Sandra Bernart
Meisjesboeken van weleer van Kristine Groenhart
Scoop van Iris Houx
De wijsheid achter emotie en gevoel van Wendy van Mieghem

Ik ging naar:

En ik keek op Netflix naar Gilmore Girls, Full House, How I met your mother en de eerste aflevering van Easy. Dat laatste viel me tegen, maar misschien moet ik er nog in komen.

En nu is het oktober…
Ik ga weer meedoen aan Dewey’s Readathon, maar alleen als lezer, niet als cheerleader. Dit keer wil ik iets minder social media doen en meer tijd besteden aan lezen. Deze readathon is op 22 oktober, maar daar hoor je vast nog wel wat over tegen die tijd. Ik doe sowieso ook weer mee aan Boektober en mijn doel is om mijn Goodreads-challenge op peil te krijgen, want daar loop ik een beetje (ahum zes boeken) mee achter.

Ik ga dus lekker veel lezen en ik hoop ook lekker veel te bloggen, want dat schoot er afgelopen maand ook af en toe bij in. Er liggen mooie boeken in het verschiet, dus ik heb er helemaal zin in!

Hoe was jouw septembermaand en waar kijk jij het meest naar uit in oktober? 

 


1 reactie

  • 3 oktober, 2016 om 20:09
    zwartraafje zegt:

    Ik kan zo niet meteen iets specifiek bedenken waar ik ontzettend naar uitkijk in oktober. Behalve dan misschien het einde van de maand want dan begint de Boekenbeurs en daar heb ik echt ontzettend veel zin in.

    Ikhartje(0) deze reactie

    zwartraafje Beantwoorden

Reageer op: Dag september & hallo oktober!

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten