13 mei 2017

Dagboekkrabbel #11 zon en een blogtour

Vorige week was het koud, nu ik dit schrijf heb ik rode armen omdat ik deze week verbrand ben in de zon… Jazeker, het was een zachte dag, de zon scheen en dus zat ik lekker buiten te lezen. Het was niet zo gek warm, maar ben toch goed verbrand. Voor het slapengaan mezelf ingesmeerd met sheaboter en vitamine E olie, de ‘schade’ was daarmee al grotendeels opgelost. Ik had geen aftersun in huis, maar nu gelukkig weer wel.

Uiteraard heb ik ook gelezen afgelopen week en ik deed mee aan de blogtour van uitgeverij Palmslag!

Blogtour

De blogtour rond ‘Sterker door strijd‘ van Julie Mol is nog steeds in volle gang. Zeven bloggers plaatsen elke dag een blogpost over dit boek. Ik was afgelopen woensdag aan de beurt. We zijn nu over de helft van deze tour. Hieronder een lijstje van de andere deelnemers:

Dinsdag 9 mei: Sherry van beautyandbooksmagazine.nl
Woensdag 10 mei: Luna van leesdame.nl
Donderdag 11 mei: Heidi van fabulousfeelingblog.nl
Vrijdag 12 mei: Sandra van indeboekenkast.wordpress.com
Zaterdag 13 mei: Lisanne van ohmybook.nl
Zondag 14 mei: Wendy van passievoorboeken.com
Maandag 15 mei: Conny van conniesboekkies.wordpress.com

Ik lees nu:

De primeur van Ellen den Hollander. Een Nederlandse thriller die zich afspeelt op de redactie van een krant, met een extra verhaallijn over een Roemeense jongen. Ik ben nog niet op de helft, dus kan er nog niet veel over zeggen. Ik vond het begin wat taai en vaag, maar langzaam kom ik nu wel in het verhaal. Dit boek had ik al een tijdje ongelezen in mijn bezit en ik was nieuwsgierig naar werk van Ellen den Hollander.

Vragen staat vrij

Over een maand bestaat Leesdame zes jaar! Graag wil dan een “vraag me alles over boekbloggen” blogpost publiceren.

Als jullie vragen hebben over (boek)bloggen, mijn blog of hoe ik als boekblogger werk, of over hoe ik lees en wat ik lees etc. etc. Dan staat het je vrij om deze vragen te stellen 🙂 Dat kan bijvoorbeeld hieronder bij de reacties. In de maand juni zal ik deze vragen beantwoorden!

3 reacties

 • 14 mei, 2017 om 11:51
  zwartraafje zegt:

  Ik was gisteren blij dat ik aftersun in huis had. Al snap ik nog steeds niet goed hoe mijn huid is kunnen verbranden vermits ik amper buiten ben geweest. Goh, een vraag. Onlangs heb ik zelf ook zo’n Vragen staat vrij gepost maar ik merk dat ik het zelf wel eens moeilijk vind om een vraag te bedenken.

  Weet je nog wat je allereerste recensieboek was?
  Ga je net als ik heel georganiseerd te werk of liever wat impulsiever?

  P.S.: Mocht jij ook een vraag voor me hebben (over boeken, bloggen, persoonlijk, …) dan kan je ze nog steeds stellen. 😉


  zwartraafje
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: