Dagboekkrabbel #11 zon en een blogtour

zon meiVorige week was het koud, nu ik dit schrijf heb ik rode armen omdat ik deze week verbrand ben in de zon… Jazeker, het was een zachte dag, de zon scheen en dus zat ik lekker buiten te lezen. Het was niet zo gek warm, maar ben toch goed verbrand. Voor het slapengaan mezelf ingesmeerd met sheaboter en vitamine E olie, de ‘schade’ was daarmee al grotendeels opgelost. Ik had geen aftersun in huis, maar nu gelukkig weer wel.

Uiteraard heb ik ook gelezen afgelopen week en ik deed mee aan de blogtour van uitgeverij Palmslag!

Blogtour
De blogtour rond ‘Sterker door strijd‘ van Julie Mol is nog steeds in volle gang. Zeven bloggers plaatsen elke dag een blogpost over dit boek. Ik was afgelopen woensdag aan de beurt. We zijn nu over de helft van deze tour. Hieronder een lijstje van de andere deelnemers:

Dinsdag 9 mei: Sherry van beautyandbooksmagazine.nl
Woensdag 10 mei: Luna van leesdame.nl
Donderdag 11 mei: Heidi van fabulousfeelingblog.nl
Vrijdag 12 mei: Sandra van indeboekenkast.wordpress.com
Zaterdag 13 mei: Lisanne van ohmybook.nl
Zondag 14 mei: Wendy van passievoorboeken.com
Maandag 15 mei: Conny van conniesboekkies.wordpress.com

Ik lees nu:
De primeur van Ellen den Hollander. Een Nederlandse thriller die zich afspeelt op de redactie van een krant, met een extra verhaallijn over een Roemeense jongen. Ik ben nog niet op de helft, dus kan er nog niet veel over zeggen. Ik vond het begin wat taai en vaag, maar langzaam kom ik nu wel in het verhaal. Dit boek had ik al een tijdje ongelezen in mijn bezit en ik was nieuwsgierig naar werk van Ellen den Hollander.

Vragen staat vrij
Over een maand bestaat Leesdame zes jaar! Graag wil dan een “vraag me alles over boekbloggen” blogpost publiceren.

Als jullie vragen hebben over (boek)bloggen, mijn blog of hoe ik als boekblogger werk, of over hoe ik lees en wat ik lees etc. etc. Dan staat het je vrij om deze vragen te stellen 🙂 Dat kan bijvoorbeeld hieronder bij de reacties. In de maand juni zal ik deze vragen beantwoorden!

Foto is van Pixabay

3 reacties

 • 14 mei, 2017 om 11:51
  zwartraafje zegt:

  Ik was gisteren blij dat ik aftersun in huis had. Al snap ik nog steeds niet goed hoe mijn huid is kunnen verbranden vermits ik amper buiten ben geweest. Goh, een vraag. Onlangs heb ik zelf ook zo’n Vragen staat vrij gepost maar ik merk dat ik het zelf wel eens moeilijk vind om een vraag te bedenken.

  Weet je nog wat je allereerste recensieboek was?
  Ga je net als ik heel georganiseerd te werk of liever wat impulsiever?

  P.S.: Mocht jij ook een vraag voor me hebben (over boeken, bloggen, persoonlijk, …) dan kan je ze nog steeds stellen. 😉

  Ikhartje(1) deze reactie

  zwartraafje Beantwoorden

  • 18 mei, 2017 om 21:41
   Leesdame zegt:

   Ik zal deze leuke vragen bewaren voor de betreffende blogpost 😉

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

  • 18 mei, 2017 om 21:42
   Leesdame zegt:

   Mijn vraag: wat zijn volgens jou de grootste verschillen tussen een Vlaamse en een Nederlandse blogger?

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Dagboekkrabbel #11 zon en een blogtour

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten