Dagboekkrabbel #12 laptop-gedoe, Netflix en nauwelijks gelezen :S

dagboekkrabbel laptopshotHet was een rommelige week, dat lag vooral aan mijn laptop. Ik had al zo’n anderhalve week last van freezing (vastlopers) en heb me suf gezocht naar de oplossing. Elke keer deed mijn laptop het eventjes prima en dan begon het weer. Toen kwam er een grote update deze week, die veroorzaakte nóg meer problemen…

Naast de freezes kreeg ik ook BSOD’s. Ze verwezen allemaal naar het besturingssysteem en ik heb uren gezocht en bewerkt, maar ze bleven terugkomen. Uiteindelijk heb ik mijn tanden op elkaar gezet en een schone Windows-installatie uitgevoerd.

Een heleboel werk
Het koste mij een hele avond en halve nacht, maar uiteindelijk stond Windows 10 er nieuw en schoon op. Toen kwam het grote werk van alles weer opnieuw installeren en instellen. Maar ik ben er doorheen, alles staat er terug op. En tot nu toe… geen rare meldingen en vastlopers… Ik ben altijd huiverig om zoiets hardop te zeggen of op te schrijven… maar het gaat tot nu toe gewoon goed. Oef…

Door al dat gedoe heb ik nauwelijks gelezen, ik heb wel een boek op mijn reader staan en daar ben ik al wel in begonnen en dat is ‘Tot waar we kijken kunnen’ van Inge van der Krabben. Het is een literaire roman, ik vind het begin al erg goed. Nu nog lekker veel (rustige) tijd vinden waarin ik lekker door kan lezen. Als ik gespannen ben, of er is iets wat mijn aandacht trekt (zoals dat Windows gedoe) dan kan ik me niet lekker concentreren op een boek. Meestal zoek ik dan de afleiding bij Netflix of vlogs kijken voor het slapengaan. Hebben jullie dat ook?

Netflix
Ik heb wel een spurt gemaakt bij ’13 reasons why’. Ik moet nu nog anderhalve aflevering en dan heb ik de gehele serie gezien. Ik vind het een meeslepende serie, maar niet supergeweldig ofzo… Ik heb me ook geërgerd aan de houding van Clay in een paar afleveringen. Zo halverwege de serie vond ik hem steeds onsympathieker worden. Nu bij de laatste twee afleveringen vind ik hem weer bijgedraaid, dus is de irritatie een stuk minder.

Op mijn watchlist heb ik ‘Riverdale’ gezet en de serie ‘Love’. ‘Love’ is een komische serie over een moderne relatie. Gus en Mickey proberen samen een relatie op te bouwen. Gus is een type nerd en Mickey is juist losgeslagen. Ik heb nog maar één aflevering gezien, dus kan er nog weinig over zeggen. Wat volgen jullie momenteel?

Foto is van Pixabay

2 reacties

 • 21 mei, 2017 om 19:52
  Irene zegt:

  Ik begrijp het gevoel, als je laptop het niet doet helemaal, ik ben ook z’n iemand die zich daar dan in vast bijt en dan net zo lang ga prutsen tot hij het weer doet. Ik kijk momenteel Elementary (S4) en Anne with an E.

  Groetjes,

  Irene

  Ikhartje(1) deze reactie

  Irene Beantwoorden

  • 21 mei, 2017 om 20:07
   Leesdame zegt:

   Wat leuk, Anne with an E zie ik steeds bovenaan staan bij aanbevelingen.
   Ja, echt wel, ik had geen rust voordat het weer normaal werkte. Ik kon maar niet de vinger op het probleem leggen, dat was het meest frustrerend!

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Dagboekkrabbel #12 laptop-gedoe, Netflix en nauwelijks gelezen :S

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten