Dagboekkrabbel #5 Blacklist, Windowsgedoe en hoe moet je bingewatchen?

dagboekkrabbel januariDaar ben ik weer met een dagboekkrabbel. Het was een ontzettend koude week, ik werd mateloos geïrriteerd door wegvallende verbindingen en ik ontdekte The Blacklist!

Sinds een paar weken had ik het al: er zijn geen verbindingen gedetecteerd! Alleen maar op mijn laptop. De telefoon, tablet en de oude laptop had nergens last van. De modem deed het ook prima, maar alleen op mijn laptop was er gedoe. Of ik had een uurtje internet om daarna uit te vallen. Ik had er genoeg van, dit moest opgelost worden!

Als je gaat zoeken op problemen met je laptop, is het zaak om gericht te zoeken. Doe je dat niet dan stuit je meteen op handelingen die je al tien keer hebt uitgevoerd zonder resultaat. Ik besloot gerichter te zoeken met zoekresultaten van afgelopen maand. En warempel: er waren honderden mensen met hetzelfde probleem! Hoe lekker! Ik was niet de enige die er gek van werd! De overeenkomst was dat we allemaal begin december een Windows Update hadden uitgevoerd. Na het opschonen van mijn DNS cache, was het probleem weg. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar de verbinding blijft gewoon intact nu. Nog een tip: tik bij zoekopdrachten altijd het woord ‘oplossing’ erbij in.

Aan de lees…
Ik was op zich lekker aan de lees afgelopen week. Ik las het young adult boek ‘Er is geen vorm waarin ik pas’ van Erna Sassen. (Yep dat is die actrice uit Medisch Centrum West). Morgen komt daar mijn leeservaring van online! Ik kocht weer eens een Bookazine. Dit keer ‘Twintig regels liefde’ van Rowan Coleman. Een Bookazine is een volledig boek in tijdschriftvorm en dat voor de prijs van € 2.99 euro. Dat is goedkoop, want het ebook alleen al kost € 12,99 euro van ‘Twintig regels liefde’. Dat scheelt nogal hé.

The Blacklist
Op een feestje raadde iemand mij ‘The Blacklist’ aan. Ik luisterde sceptisch, maar die persoon was helemaal vol van deze serie. Ook was deze serie bij vlagen zo spannend zei ze, dat je daarna niet meer naar bed durft. Dat klonk wel interessant haha. Ik keek wat afleveringen op Netflix en ik moet zeggen dat ik het inderdaad wel goed en spannend vind! De afleveringen duren niet lang, dat vind ik zelf wel prettig. Het is spannend én onvoorspelbaar. Ik vind de acteurs erg goed en ik durf nog steeds naar bed, dus dat valt ook weer mee haha.

Maar dat bingewatchen, hoe doen jullie dat nou?
Ik lees wel eens dat mensen een half seizoen op een avond kijken, of een complete serie in één week… Ik vind dat heel knap, maar ik vraag me af hoe jullie dat doen… Eten jullie dan voor de tv? Ga je dan ontzettend laat op bed… Kijk je ’s morgens vroeg als iedereen in huis nog slaapt? Hoe zit het met andere dingen je nog moet doen? Het was met Fuller House dat ik overal las (na de eerste dag dat je het kon kijken) dat mensen het hele seizoen al gezien hadden… Gewoon op één dag.

Kortom, ik wil jullie geheim weten 🙂 vertel het me!

*Foto is van Pixabay.com

Reageer op: Dagboekkrabbel #5 Blacklist, Windowsgedoe en hoe moet je bingewatchen?

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten