De week van Leesdame, week 11

De week van LeesdameEen mooie week, waarin ik heerlijk buiten kon lezen. Ik heb me niet verveeld. En ook op mijn blog viel genoeg te lezen.

Ik ben momenteel bezig in de diepgaande thriller ‘De ongenode gast’ van R.J. Ellory. Eerder verscheen dit boek onder de titel ‘Schijnwereld’.

De schrijver is een bekende schrijver, maar ik had voorheen nog nooit iets van hem gelezen. Wel heb ik ooit op een Boekenfestijn ‘Een stil geloof in engelen’ van hem gekocht, maar die ligt nog ongelezen in mijn kast.

Maar goed, het is een heel mooi verhaal. Het speelt zich af in een lief tweedehands boekwinkeltje in New York. De hoofdpersoon Annie krijgt van een wildvreemde man een manuscript te lezen. In dit manuscript staat iets van haar vader. Haar vader waar ze eigenlijk niets van weet. Maar wie is deze man die zomaar langskwam? Hij beweert een oude vriend van haar vader te zijn. Een spannend en mysterieus verhaal, maar bij vlagen ook schokkend. Het is geen thriller die je één dag uitleest, maar het is wel de moeite waard. Ik moet nog een klein stukje. Dus komende week komt de leeservaring online.

Dit boek bracht me trouwens genoeg inspiratie. Want in dit boek kwam dus ook de vraag voorbij over ‘het belangrijkste boek wat je ooit las’. Dat vond ik zo’n interessante en leuke vraag, dat ik er dus ook een blogpost aan heb gewijdt.  En met succes. Ik was echt verrast aan het eind van de dag. Binnen één dag stond deze post bij ‘uitgelicht’. En dat vond ik heel leuk! Het is nooit te voorspellen wat een artikel gaat doen, soms wel een beetje, maar nu was het echt een verrassing.

Het was een fijne leesweek, ik heb fijn kunnen bloggen en alles gaat lekker zijn gangetje. Ik ga het laatste stukje lezen van ‘De ongenode gast’ en dan heb ik nog twee pittige thrillers klaarliggen op mijn stapel. Ik heb er zin in!

Wat ga jij komende week lezen?


3 reacties

 • 16 maart, 2014 om 11:48
  Zwartraafje zegt:

  Momenteel ben ik ‘De ooggetuige’ van Nora Roberts aan het lezen. Morgen krijg ik ‘Damien’ van Jacquelyn Franck in leen van een vriendin. Maar er liggen hier ook nog twee andere boeken van Nora Roberts op me te wachten én enkele goedgevulde boekenkasten met eigen boeken. Zal dus nog een keuze moeten kunnen maken. 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Zwartraafje Beantwoorden

 • 16 maart, 2014 om 19:40
  Annelies zegt:

  Ik lees nu Illusie van Andrew Mayne en daarna liggen er nog een paar leuke nieuwe boeken op me te wachten 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 23 maart, 2014 om 08:07
  Nans zegt:

  Ik ben bezig in “Sterven is klote, maar jullie koffie is lekker”. Mooi, en niet triest (zoals ik verwacht had).

  Ikhartje(0) deze reactie

  Nans Beantwoorden

Reageer op: De week van Leesdame, week 11

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten