22 maart 2014

De week van Leesdame, week 12

dvd catching fire

Het was een hele rustige week, maar wel een hele mooie week! Ik bereikte de 200 volgers op Bloglovin’ en daar ben ik heel blij mee. Daarom besloot ik net als andere bloggers een cadeautje weg te geven. Een Nederlandse thriller in Dwarsligger formaat. Je kan nog meedoen tot 2 april. En je hoeft er ook nog eens heel weinig voor te doen. Enkel mij volgen via Bloglovin’ en natuurlijk bij de blogpost van de winactie een berichtje achterlaten.

Maar het was rustig deze week, zowel op mijn blog als met lezen. Ik kwam lekker toe aan andere dingen en dat was ook even nodig.

Af en toe heb ik een verhaal gelezen uit de bundel ‘Zonden van een minnares’ van diverse auteurs. Verder kom ik niks te kort wat betreft boeken, want heb nog genoeg leuks op de stapel liggen.

Kijken jullie trouwens ook zo uit naar de verfilming van ‘The Book Thief’? Ik wel, de trailer spreekt mij erg aan, dus als de film hier draait ga ik zeker kijken. Het boek zelf heb ik ook ooit gelezen, nog voordat Leesdame.nl bestond. Ik weet nog wel dat ik het boek flink doorzetten vond, maar uiteindelijk vond ik het wel erg mooi.

Nog meer boekverfilmingen. Jazeker, wat dacht je van Catching Fire die 27 maart uitkomt op dvd ☺Ik heb mijn zinnen gezet op de special edition. Met vele extra’s zoals deleted scenes, the making of en andere mooie unieke beelden. Zodra ik deze dvd heb ga ik die ook uitgebreid bespreken in een blogpost. Dus dat komt zeker nog wel voorbij hier!

Volgende week heb ik wat sociale verplichtingen, maar ik heb ook veel leestijd gelukkig. Ik ga daar ook flink veel gebruik van maken, want mijn leeshonger kriebelt ☺

Hoe was jullie week?

7 reacties

 • 22 maart, 2014 om 19:02
  Sandraschrijftenleest zegt:

  Leuke week weer! Jaaaa ik verheug mij ook op Catching fire, een vriendin van mij is groot fan dus ik ga bij haar kijken zodra hij uitkomt, gezellig 🙂


  Sandraschrijftenleest
  Beantwoorden

 • 22 maart, 2014 om 19:25
  Gerrianne zegt:

  Ik zat me net gisteren af te vragen wanneer Catching fire op dvd uitkomt :-). Nu dus ook zin in!


  Gerrianne
  Beantwoorden

 • 22 maart, 2014 om 20:38
  Inge zegt:

  Ik kijk nooit tv. En ik ga heel soms naar de film…meestal als iemand mij vraagt 😉 Dus ik kan over deze blog niet echt meepraten. Ik ben aankomende week ook heel druk (werk)…ik heb 2 boeken klaar gelegd voor volgende week 🙂 “de dinsdagvrouwen” en “uit de berg kwam de echo” En ben nu in een boek bezig….:-) Ik denk dat er te weinig uren in de week zitten lolol


  • 22 maart, 2014 om 23:08
   Leesdame zegt:

   Ja komende week ga ik weer meer lezen, dus dan praat ik ook weer meer over boeken. Leg je altijd bewust boeken klaar voor de week? Voelt dat fijn? Ik heb dat meestal ook hoor.


   Leesdame
   Beantwoorden

 • 23 maart, 2014 om 08:39
  Inge zegt:

  Ik bedenk elke week welke boeken ik wil lezen (ereader). Maar dat wil ik niet zeggen dat ik die ook lees hoor! Soms is mijn stemming zo dat ik een luchtig boek nodig heb…. Ik moet dus niks lolol


Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: