De week van Leesdame, week 12

De week van LeesdameHet was een hele rustige week, maar wel een hele mooie week! Ik bereikte de 200 volgers op Bloglovin’ en daar ben ik heel blij mee. Daarom besloot ik net als andere bloggers een cadeautje weg te geven. Een Nederlandse thriller in Dwarsligger formaat. Je kan nog meedoen tot 2 april. En je hoeft er ook nog eens heel weinig voor te doen. Enkel mij volgen via Bloglovin’ en natuurlijk bij de blogpost van de winactie een berichtje achterlaten.

Maar het was rustig deze week, zowel op mijn blog als met lezen. Ik kwam lekker toe aan andere dingen en dat was ook even nodig.

Af en toe heb ik een verhaal gelezen uit de bundel ‘Zonden van een minnares’ van diverse auteurs. Verder kom ik niks te kort wat betreft boeken, want heb nog genoeg leuks op de stapel liggen.

Kijken jullie trouwens ook zo uit naar de verfilming van ‘The Book Thief’? Ik wel, de trailer spreekt mij erg aan, dus als de film hier draait ga ik zeker kijken. Het boek zelf heb ik ook ooit gelezen, nog voordat Leesdame.nl bestond. Ik weet nog wel dat ik het boek flink doorzetten vond, maar uiteindelijk vond ik het wel erg mooi.

Nog meer boekverfilmingen. Jazeker, wat dacht je van Catching Fire die 27 maart uitkomt op dvd ☺Ik heb mijn zinnen gezet op de special edition. Met vele extra’s zoals deleted scenes, the making of en andere mooie unieke beelden. Zodra ik deze dvd heb ga ik die ook uitgebreid bespreken in een blogpost. Dus dat komt zeker nog wel voorbij hier!

Volgende week heb ik wat sociale verplichtingen, maar ik heb ook veel leestijd gelukkig. Ik ga daar ook flink veel gebruik van maken, want mijn leeshonger kriebelt ☺

Hoe was jullie week?


7 reacties

 • 22 maart, 2014 om 19:02
  Sandraschrijftenleest zegt:

  Leuke week weer! Jaaaa ik verheug mij ook op Catching fire, een vriendin van mij is groot fan dus ik ga bij haar kijken zodra hij uitkomt, gezellig 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Sandraschrijftenleest Beantwoorden

  • 22 maart, 2014 om 23:16
   Leesdame zegt:

   Ik heb de film al twee keer gezien, dus kan het van harte aanraden!

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 22 maart, 2014 om 19:25
  Gerrianne zegt:

  Ik zat me net gisteren af te vragen wanneer Catching fire op dvd uitkomt :-). Nu dus ook zin in!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Gerrianne Beantwoorden

 • 22 maart, 2014 om 20:38
  Inge zegt:

  Ik kijk nooit tv. En ik ga heel soms naar de film…meestal als iemand mij vraagt 😉 Dus ik kan over deze blog niet echt meepraten. Ik ben aankomende week ook heel druk (werk)…ik heb 2 boeken klaar gelegd voor volgende week 🙂 “de dinsdagvrouwen” en “uit de berg kwam de echo” En ben nu in een boek bezig….:-) Ik denk dat er te weinig uren in de week zitten lolol

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

  • 22 maart, 2014 om 23:08
   Leesdame zegt:

   Ja komende week ga ik weer meer lezen, dus dan praat ik ook weer meer over boeken. Leg je altijd bewust boeken klaar voor de week? Voelt dat fijn? Ik heb dat meestal ook hoor.

   Ikhartje(1) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 23 maart, 2014 om 08:39
  Inge zegt:

  Ik bedenk elke week welke boeken ik wil lezen (ereader). Maar dat wil ik niet zeggen dat ik die ook lees hoor! Soms is mijn stemming zo dat ik een luchtig boek nodig heb…. Ik moet dus niks lolol

  Ikhartje(0) deze reactie

  Inge Beantwoorden

Reageer op: De week van Leesdame, week 12

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten