26 april 2014

De week van Leesdame, week 17

de week van leesdame leesmarathon

Hoi allemaal! Ik heb deze week heerlijk gelezen in ‘Gezworen vrienden’ van Edward Hendriks. Een hele goede Nederlandse thriller, met als extraatje een soundtrack. Ik ben erg te spreken over dit boek, maar jullie moeten nog eventjes geduld hebben. Want mijn leeservaring deel ik tijdens de speciale blogtour rondom dit boek. En ik ben op 3 mei aan de beurt.

28 april  begint ook de leesmarathon waar ik aan mee doe. Books & Kisses organiseert dit. Iedereen wil dan altijd graag weten wie wat gaat lezen tijdens zo’n marathon.

Twee boeken heb ik al klaargelegd. Bij mij ligt ‘Vreemden in de nacht’ van Judith Visser boven op mijn leesstapel. Ik heb daar al heel veel goeds over gehoord, dus dat heeft me nog nieuwsgieriger gemaakt en ik heb dit boek speciaal voor deze marathon bewaard, omdat ik met een goed boek van een favoriete auteur wil beginnen.

Een ander boek wat ik ook zeer zeker ga lezen is ‘Evenbeeld’ van de Hoogstraatjes. Ik ga trouwens niet één boek per dag doen. Ja, als het lukt, is het mooi meegenomen. Maar ik zet in op 4 boeken. Dan heb ik mooi mijn achterstand op Goodreads ingehaald. Misschien dat ik nog wel meedoe aan een extra challenge. Als ik dat doe, dan deel ik dat natuurlijk met jullie via Twitter of hier met een verslagje.

Wat zijn jullie plannen voor de leesmarathon? (Read-a-thon) Hebben jullie al boeken klaarliggen? Ga je meedoen aan extra challenges? Ik wens in ieder geval alle deelnemers veel succes en leesplezier toe! ☺

4 reacties

 • 27 april, 2014 om 09:04
  Laura zegt:

  Ik weet nog niet precies wat ik ga lezen. In ieder geval wat boeken voor Nederlands op school. En verder kijk ik terplekke waar mijn hoofd naar staat. Heb wel echt mega veel zin in de leesmarathon!


 • 27 april, 2014 om 18:37
  Sandraschrijftenleest zegt:

  Jazeker mijn boeken liggen al klaar voor de Read-A-Thon 🙂 Ik heb helaas een drukke week gepland dus houd ik het bij 3 boeken. Succes!


  Sandraschrijftenleest
  Beantwoorden

 • 27 april, 2014 om 18:38
  Sanne zegt:

  Bij mij liggen The Lady of the Rivers, Cinder en The Fault in Our Stars klaar! Veel leesplezier 🙂


  • 27 april, 2014 om 18:52
   Leesdame zegt:

   The Fault in our stars heb ik nog nooit gelezen. Maar staat wel op mijn lijstje. Jij ook veel leesplezier 🙂


   Leesdame
   Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: