De week van Leesdame, week 17

De week van LeesdameHoi allemaal! Ik heb deze week heerlijk gelezen in ‘Gezworen vrienden’ van Edward Hendriks. Een hele goede Nederlandse thriller, met als extraatje een soundtrack. Ik ben erg te spreken over dit boek, maar jullie moeten nog eventjes geduld hebben. Want mijn leeservaring deel ik tijdens de speciale blogtour rondom dit boek. En ik ben op 3 mei aan de beurt.

28 april  begint ook de leesmarathon waar ik aan mee doe. Books & Kisses organiseert dit. Iedereen wil dan altijd graag weten wie wat gaat lezen tijdens zo’n marathon.

Twee boeken heb ik al klaargelegd. Bij mij ligt ‘Vreemden in de nacht’ van Judith Visser boven op mijn leesstapel. Ik heb daar al heel veel goeds over gehoord, dus dat heeft me nog nieuwsgieriger gemaakt en ik heb dit boek speciaal voor deze marathon bewaard, omdat ik met een goed boek van een favoriete auteur wil beginnen.

Een ander boek wat ik ook zeer zeker ga lezen is ‘Evenbeeld’ van de Hoogstraatjes. Ik ga trouwens niet één boek per dag doen. Ja, als het lukt, is het mooi meegenomen. Maar ik zet in op 4 boeken. Dan heb ik mooi mijn achterstand op Goodreads ingehaald. Misschien dat ik nog wel meedoe aan een extra challenge. Als ik dat doe, dan deel ik dat natuurlijk met jullie via Twitter of hier met een verslagje.

Wat zijn jullie plannen voor de leesmarathon? (Read-a-thon) Hebben jullie al boeken klaarliggen? Ga je meedoen aan extra challenges? Ik wens in ieder geval alle deelnemers veel succes en leesplezier toe! ☺


4 reacties

 • 27 april, 2014 om 09:04
  Laura zegt:

  Ik weet nog niet precies wat ik ga lezen. In ieder geval wat boeken voor Nederlands op school. En verder kijk ik terplekke waar mijn hoofd naar staat. Heb wel echt mega veel zin in de leesmarathon!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Laura Beantwoorden

 • 27 april, 2014 om 18:37
  Sandraschrijftenleest zegt:

  Jazeker mijn boeken liggen al klaar voor de Read-A-Thon 🙂 Ik heb helaas een drukke week gepland dus houd ik het bij 3 boeken. Succes!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Sandraschrijftenleest Beantwoorden

 • 27 april, 2014 om 18:38
  Sanne zegt:

  Bij mij liggen The Lady of the Rivers, Cinder en The Fault in Our Stars klaar! Veel leesplezier 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Sanne Beantwoorden

  • 27 april, 2014 om 18:52
   Leesdame zegt:

   The Fault in our stars heb ik nog nooit gelezen. Maar staat wel op mijn lijstje. Jij ook veel leesplezier 🙂

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: De week van Leesdame, week 17

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten