De week van Leesdame, week 19

De week van LeesdameJa, vorige week verviel deze rubriek heel. Maar ik ben er weer, fris en fruitig 😉 Hoe gaat het allemaal met jullie?

Ik heb weinig geblogd, maar wel heel veel gelezen afgelopen week. Dus er komt in ieder geval veel moois voorbij op mijn blog komende week! Ik lees momenteel de prachtige historische roman ‘Opstand’ van Michelle Visser. En ik geniet van elk hoofdstuk. Ik heb toch wel een zwak voor historische romans, vooral als het in Nederland afspeelt. Michelle Visser kan erg fijn schrijven en het is heerlijk om terug te geschiedenis in te duiken.

Deze roman vertelt op een romantiserende wijze over het leven van Sabine en Karlijn in de 19e eeuw met op de achtergrond het conflict tussen Zuid- en Noord Nederland. Dit leidt uiteindelijk tot slagvelden in Antwerpen en Brussel. Het is heel interessant om te lezen over deze geschiedenis. En Sabine en Karlijn zijn personages waarin je zelf ook mee kunt identificeren. Dus het is een leuke geschiedenisles zullen we maar zeggen. Leeservaring komt deze week voorbij.

Verder las ik ‘Hex’ van Mariëtte Middelbeek tussendoor. Tja… het viel voor mij toch wel onder de categorie “chickflut” haha. Het was lekker voor tussendoor, niet nadenken en weglezen. Maar meer ook niet. Wel kreeg ik hele leuke tips wat betreft andere boeken van deze schrijfster, waardoor ik toch wel nieuwsgierig werd.

Deze week ben ik ook lekker bezig geweest met een leuke groep op Facebook. Het is de Boekbloggers25+ groep. De leeftijd is trouwens een richtlijn en geen regel!  De groep is gericht op ‘de wat oudere boekblogger’, maar ben je 22 of 19, kom gerust binnen! Tot mijn verbazing liep het al gelijk vol,  al meer dan 40 leden en dat in een paar dagen. ☺ Dat vind ik hartstikke leuk! De groep is niet alleen van mij, Tessa Heitmeijer is mede-beheerder.

Komende week weer een aantal leeservaringen. Want na ‘Opstand’ heb ik ook nog een paar leuke thrillers klaarliggen. Dus dat komt weer helemaal goed. Welke boeken gaan jullie lezen?

 

 


3 reacties

Reageer op: De week van Leesdame, week 19

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten