25 januari 2014

De week van Leesdame, week 4

week van leesdame eind januari

Als je net als ik een solo-blogger bent, dan houdt dat in, dat ook alles van jezelf afhangt: het lezen van de boeken tot aan het bloggen zelf. Als er dan wat omstandigheden zijn, waardoor al je aandacht wordt opgeslokt, dan valt alles dus ook in het water op je blog.

Afgelopen week overkwam mij dat. Daarom waren de blogposten wat minder deze week. Maar ondertussen ben ik wel weer lekker aan de lees. Dus ik zit nog steeds mooi op schema en volgende week komen er dus ook gewoon weer leeservaringen online op mijn blog. Gelukkig maar!

Ik heb deze week gelezen in Weerloos van José Fernanda. Een ontzettend mooi en waargebeurd verhaal over het meisje Nanny. Ze heeft een hele moeilijke jeugd gehad en ook bij de weg naar volwassenheid kreeg ze te maken met hobbels op haar pad. Het is heel mooi geschreven, heel zacht, maar ook heel venijnig pijnlijk. Het raakt me en ik ga er komende week over schrijven op mijn blog. Het is een 5 sterren boek!

Daarnaast heb ik redelijk veel recensie-boeken binnengekregen deze week. Allemaal boeken die in mijn straatje liggen. Vooral het boek Silo! Een heerlijke sf-thriller en dat is een beetje mijn guilty pleasure. Ik vind deze boeken heerlijk om te lezen! Dat geldt ook voor techno-thrillers trouwens. Maar ik lees zelden dit genre. Het zijn ook vaak dikke pillen en daar heb ik gewoonweg niet altijd tijd voor als ik veel recensie-boeken heb. Maar nu kan het wel en daar heb ik dus echt zin in!

Hoe was jullie leesweek?

3 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: