De week van Leesdame, week 4

De week van LeesdameAls je net als ik een solo-blogger bent, dan houdt dat in, dat ook alles van jezelf afhangt: het lezen van de boeken tot aan het bloggen zelf. Als er dan wat omstandigheden zijn, waardoor al je aandacht wordt opgeslokt, dan valt alles dus ook in het water op je blog.

Afgelopen week overkwam mij dat. Daarom waren de blogposten wat minder deze week. Maar ondertussen ben ik wel weer lekker aan de lees. Dus ik zit nog steeds mooi op schema en volgende week komen er dus ook gewoon weer leeservaringen online op mijn blog. Gelukkig maar 🙂

Ik heb deze week gelezen in Weerloos van José Fernanda. Een ontzettend mooi en waargebeurd verhaal over het meisje Nanny. Ze heeft een hele moeilijke jeugd gehad en ook bij de weg naar volwassenheid kreeg ze te maken met hobbels op haar pad. Het is heel mooi geschreven, heel zacht, maar ook heel venijnig pijnlijk. Het raakt me en ik ga er komende week over schrijven op mijn blog. Het is een 5 sterren boek!

Daarnaast heb ik redelijk veel recensie-boeken binnengekregen deze week. Allemaal boeken die in mijn straatje liggen. Vooral het boek Silo! Een heerlijke sf-thriller en dat is een beetje mijn guilty pleasure. Ik vind deze boeken heerlijk om te lezen! Dat geldt ook voor techno-thrillers trouwens. Maar ik lees zelden dit genre. Het zijn ook vaak dikke pillen en daar heb ik gewoonweg niet altijd tijd voor als ik veel recensie-boeken heb. Maar nu kan het wel en daar heb ik dus echt zin in!

Hoe was jullie leesweek?


3 reacties

 • 25 januari, 2014 om 21:01
  miekeschepens zegt:

  Door omstandigheden heb ik maar 1 boek kunnen lezen, maar heb er wel van kunnen genieten gelukkig. ‘De getrouwde monnik’, een historische roman.

  Ikhartje(1) deze reactie

  miekeschepens Beantwoorden

 • 26 januari, 2014 om 12:39
  Inge zegt:

  Toevallig kwam ik deze week ook nauwelijks aan bloggen en lezen toe. Komende week ga ik het goedmaken! Ik lees nu in ‘IJstijd’ van Maartje Wortel.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

Reageer op: De week van Leesdame, week 4

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten