De week van Leesdame, week 7

De week van LeesdameHet was een drukke week, plus een week vol met tegenstrijdigheden! Het is weer tijd voor  ‘De week van Leesdame’!

Allereerst een uitleg over de tegenstrijdigheden! Ik lees elke dag een stuk een de dikke SF-thriller ‘Silo’ van Hugh Howey. Nu hoor ik je denken: ‘Nog steeds?!’ Euhm ja… nog steeds dus! het begin van deze thriller was het nogal doorbijten, maar nu komt eindelijk de vaart in het verhaal en het valt beslist niet tegen! Omdat het dus nogal doorbijten was heb ik het boek de eerste dagen vaak met tegenzin opgepakt. Maar goed, in een dik boek kom je alleen maar verder als je doorleest.

Ineens veranderde de traagheid in een enorme vaart en daarmee werd Silo toch de pageturner die ik had verwacht. Ik moet nog een heel stuk, maar het lezen gaat nu heel wat makkelijker.

Naast ‘Silo’ heb ik ook gelezen in de Nederlandse roman: ‘Het land’ van Aukelien Weverling. Dat boek heb ik uitgelezen en al besproken op mijn blog deze week. Ik was zeer onder de indruk van het verhaal, vooral door de bizarre wending op het einde. Ik merk ook weer meteen dat mijn voorliefde écht bij Nederlandstalige boeken ligt. ‘Het land’ kreeg van mij 5 sterren.

In het begin van deze week liep het lezen niet zo lekker en kwam ik ook nergens echt aan toe. Ook niet aan bloggen. Pas op dinsdagavond laat kwam ik erachter dat ik nog iets moest doen voor woensdag. ‘O ja, morgen is het kinderboekentijd op mijn blog!’. Gelukkig kon ik nog wat verzinnen. En ik maakte zelf een kinderboeken-tag. En toen ineens dacht ik: ‘kinderboekentijd, kinderboekentijd… ik zocht toch een naam voor deze rubriek?! Kinderboekentijd, dat klinkt erg goed!’ En de rubriek heeft dus nu een naam: “Kinderboekentijd”. Heel simpel en voor de hand liggend eigenlijk.

Voor volgende week heb ik een chicklit en een thriller klaarliggen. Weer heerlijk tegenstrijdig, maar ik hou ervan! Overigens kocht ik deze week ook nog eens een nieuw boek: Beauty by Lauren Conrad. Het is natuurlijk niet echt een leesboek, maar meer een bladerboek. Al met al een leuke aanvulling op mijn verzameling van beauty-boeken.

Een drukke week, met veel boeken op mijn pad, maar helaas wat minder gelezen dan normaal. Hoe was jullie leesweek?


6 reacties

 • 16 februari, 2014 om 20:07
  Annelies zegt:

  Klinkt als een leuke week!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 16 februari, 2014 om 20:20
  Leesdame zegt:

  Nou begin van vorige week was wat minder hoor. Maar op zich niet slecht 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 17 februari, 2014 om 23:13
  Inge zegt:

  Afgelopen weken was ik ook te druk met andere dingen, ik had minder tijd/zin om te lezen en van bloggen kwam het helaas maar weinig… Maar komende tijd ga ik het goed maken!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

 • 18 februari, 2014 om 00:02
  Leesdame zegt:

  Het zal vast in de lucht zitten… 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 19 februari, 2014 om 10:35
  Mirjam zegt:

  Als ik afgelopen week überhaupt tien pagina’s gelezn heb is het veel… Hangt het in de lucht, zit het in het water, is het besmettelijk…??

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mirjam Beantwoorden

  • 19 februari, 2014 om 17:51
   Leesdame zegt:

   Zou het komen omdat veel mensen heel gemotiveerd in januari gaan lezen en dan in februari in een dip zakken? Over het algemeen heb ik de laatste 5 jaar in de maand februari altijd wel een soort van dip wat betreft zin in lezen.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: De week van Leesdame, week 7

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten