De week van Leesdame, week 9

De week van LeesdameDeze rubriek blijft natuurlijk wel op mijn blog 🙂 Dat blijft leuk, terugkijken op mijn leesweek. Ja, en het valt van deze week niet eens zo tegen, ook al zat ik in een dip. Ik heb het boek ‘Zes maanden zonder’ bijna uitgelezen. Nog een pagina of 30, dus dat doe ik straks voor het slapengaan.

Ik voel me heel rustig dat ik nu de stekker uit een vaste rubriek heb getrokken, het is alsof ik een zee aan leestijd ervoor terug heb gekregen. Een heerlijke lege week, waarin ik weer kan lezen volgens mijn planning.

Weet je, vaste rubrieken kunnen goed werken. Zoals deze dan. Omdat ik hier geen dagen voorwerk voor hoef te doen. Maar als je op een vaste dag een boek wilt bespreken, dan moet ik daar ook de leestijd bij rekenen en dat kost gewoon tijd. En dan moet ik gewoon keuzes maken. En geloof me, sinds gisteren heb ik meer lucht. Daardoor kreeg ik ook weer zin om te lezen en ook weer zin om te bloggen. Dus mijn flow is ook weer terug. En daarom was het allemaal toch niet zo verkeerd om eerlijk over mijn gevoel te bloggen hier.

Ik heb deze week ook geshopt. Ik heb de YA-thriller ‘Wreed’ gekocht van Mel Wallis de Vries. Die wou ik al een tijdje hebben, ik vind haar ya-thrillers erg goed en deze had ik nog niet gelezen. En ik heb ‘Het tweede kleurboek voor volwassenen’ gekocht. Iets heel anders dan lezen. Het is een ingewikkeld kleurboek. Het eerste deel heb ik niet, dus het is geheel nieuw voor mij. Ik heb al een kleurplaat gekleurd. Het valt me niet tegen, het is erg leuk en rustgevend als je hoofd heel vol zit. Ergens is ook vreemd om als volwassenen weer met kleurpotloden aan de slag te gaan, maar goed, waarom zou je het niet doen? Ik ga er later nog over bloggen, eerst nog wat meer kleuren, want dan heb ik ook wat om te laten zien hé. 😉

Volgende week hoop ik lekker veel te kunnen lezen. Dit keer heb ik geen vaste rubriek om rekening mee te houden, dus ik kan alle leestijd benutten voor de boeken die ik wil lezen. Ik heb een mooie stapel boeken klaarliggen. Van alles wat. Verhalenbundel tot een waargebeurd verhaal en twee thrillers ertussen. Ik heb er weer zin in 🙂

Hoe was jullie week?

 


2 reacties

 • 2 maart, 2014 om 13:24
  Sandra zegt:

  Goed dat je beslissing zo goed uitvalt, soms moet je eerst iets uitproberen voordat je merkt dat het net niet werkt voor je.
  Ik word nu toch wel nieuwsgierig naar YA thrillers!

  Afgelopen week stond toch wel in het teken van “mijn draai gevonden hebben” in het bloggen over boeken. Mijn leestempo is weer omhoog geschroefd, artikelen zijn klaar gezet en ik maak weer tijd vrij voor “frobelen” (snail mailen en haken).
  Kleuren is heerlijk ontspannend joh! Ik heb vorig jaar een aantal kleurboeken voor volwassenen besteld en kleur regelmatig, verstand op nul en gaan met de stiften/kleurpotloden.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Sandra Beantwoorden

 • 2 maart, 2014 om 18:27
  Leesdame zegt:

  Wat fijn dat je nu ook je ‘blogdraai’ hebt gevonden Sandra. Leuk ook om je vaak voorbij te zien komen op Bloglovin’ 🙂
  Ja, kleuren is inderdaad ontspannend, het punt is alleen dat ik het steeds uitstel om te gaan beginnen. En als ik dan eenmaal begonnen ben, dan kleur ik zo een uurtje door 🙂 Ik word er inderdaad rustig van in mijn hoofd 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

Reageer op: De week van Leesdame, week 9

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten