13 november 2013

Decksels van Daphne Deckers

Decksels cover

In principe gewoon dezelfde strekking als Schudden voor gebruik: luchtige en vermakelijke columns, met af en toe serieuze overpeinzingen. Weer kwam ik anekdotes en een aantal passages tegen die ik al eerder in Pedagoochelen heb gelezen. Dat vind ik ergens jammer, je denkt toch dat je iets totaal nieuws in handen hebt. Dus ja, ik heb een paar columns overgeslagen, omdat ik zoiets had van: ik heb dit een paar weken terug al gelezen.

Daphne Deckers heeft een vlotte pen, de verhaaltjes/columns zijn ideaal om te lezen voor het slapengaan.

Maar ze lezen ook lekker tussendoor als je in bad ligt, of in de auto/trein zit. Het is niet aan te raden om alles achter elkaar te lezen. Columnbundels zijn namelijk net als een pak koekjes. Na vijf ben je misselijk. En eet je dan toch nog het hele pak op, dan hoef je ze de eerste maanden niet meer. Verdelen dus 😉

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: