Ebookabonnement van Das Mag

Ik ben er niet cover

Uitgeverij Das Mag bestaat dit jaar vijf jaar! Ik heb al diverse boeken van hun gelezen waar ik enthousiast van werd, waaronder ‘Het smelt’ van Lize Spit en ‘Laura H.’ van Thomas Rueb.

Nadeel is dat de ebooks van Das Mag vrij prijzig zijn, daardoor blijf ik vaak twijfelen of ik wel of niet tot aankoop over zal gaan. Maar laatst stuitte ik op het ‘ebookabonnement’ van deze uitgeverij. Voor € 50,00 krijg je alle ebooks een jaar lang vanzelf in je mailbox. Dat klonk te mooi om waar te zijn! Dus deed ik eerst wat research en vroeg ik rond naar ervaringen met dit abonnement.

Een sprong in het diepe

Ik besloot een sprong in het diepe te wagen en sloot het abonnement af. Das Mag geeft ongeveer 20 boeken per jaar uit. Dat is dan € 2,50 per ebook. Dat is nogal een verschil met de normale prijs van hun ebooks zonder abonnement. Ik weet dat er tussen die 20 boeken ook boeken zitten waar ik misschien niks mee heb, maar ik kan nu voor dat bedrag ook de ‘twijfelgevallen’ lezen. Das Mag boeken staan trouwens nooit in Kobo Plus.

Goed… ik sloot het abonnement dus af en nee, Das Mag sponsort mij niet! Ik betaalde meteen het gehele bedrag. Je kan niet tussentijds opzeggen, omdat het abonnement alleen af te sluiten is voor een geheel kalenderjaar. Als je lid wordt kan je kiezen voor een gratis tasje. Ik koos daar niet voor. Zodra je betaling verwerkt is krijg je een bevestiging én een mail met alle ebooks die dit jaar verschenen zijn.

Gelijk een lading leesvoer

In een cluster verschijnen alle ebooks van 2020 die ik mag downloaden. Ik mag hier kiezen tussen epub en mobi. Ik ontvang onder andere titels van Eva Meijer, Peter Buurman, Tove Ditlevsen, Joost de Vries en Thomas Heerma van Voss. Het is een heel rijtje ebooks.

Vanaf dat moment zal ik elk ebook wat uitkomt bij Das Mag op tijd in mijn mailbox ontvangen. Dus ook ‘Ik ben er niet’ van Lize Spit in december. Daar kijk ik enorm naar uit! Ik heb ook even opgezocht hoe opzeggen werkt, want dat is wel zo prettig, als daar ook duidelijkheid over is. Hiervoor stuur je een mailtje naar de uitgeverij en zij regelen het dan.

Conclusie

Ik vind het een leuke toevoeging, omgerekend krijg je veel leesvoer voor je geld en op deze manier kan ik nieuwe auteurs van Das Mag leren kennen. Ik heb ook begrepen dat je als abonnee ook gebruik mag maken van extraatjes, zoals leesclubs, of evenementen, maar ja, dat is vanwege corona nu niet echt van toepassing.

Meer informatie over het ebookabonnement: klik hier


1 reactie

Reageer op: Ebookabonnement van Das Mag

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten